29 Aralık 2020 Salı

Yengeç 2021




Çok yıllar geçti üzerinden ama o yine orada! … Plüton gezegeni tam karşıt burcundan sana değişim sinyalleri göndermeye bu yılda devam ediyor. İlişkilerin, arkadaşlıkların, iş ortakların, belki yaşam akışın değişti, eski düzen gitti ve hepsi yeni bir duruma dönüştü. Hayatına girenlerin bu yıl da seni değişime sevk edeceğini bilmelisin!


Jüpiter ve Satürn gezegenleri muhteşem kavuşumunu Kova’da yaptı ve biz yeni yılı onun etkileri altında kucaklamaya hazırız, gelecek 20 yıl için hatıralar biriktirmeye başla.

Bu yerleşim haritanda para meselelerini öne çıkarıyor, ilahi bir destek ve tanrısal bir yardım alabilirsin. Fakat Satürn büyük öğretmen çılgınlık yapmaya izin vermiyor, elindekileri uçurup kaçırmaman için sağlam yapı kurmaya seni davet ediyor, velhasıl bütçeni düzene sokmak için iyi bir yıl.

Güvenliğine önem veriyorsan ki tüm istediğin güvenlikse emin ol! bu iş mali disiplininle doğru orantılı.

Şubat & Haziran ortası ve Aralığın sonu dostluk ve arkadaşlık ilişkilerine ve mali durumuna zorluk getirecek bir süreci söyleyebilir. Arkadaşlarına borç vermekten ve onlara kredi açmaktan kaçın. Bazı hayal kırıklıkları yaşaman veya parasal manada bazı hileli durumlarla karşılaşman mümkün.

Bazıları ise sen fark etmeden hayatından çekip gidebilir; her şerde bir hayır vardır, büyük rahatlama!

Jüpiter bu yıl kardeş burcuna kısa süreliğine geçiş yapacak. Balık burcunda kaldığı müddetçe yolculuk yapmak, bir konuda uzmanlaşmak, eğitim, ders, seminer vb. almak istersen fırsat ayağına gelebilir.  Ruhsal öğretiler ve şanslar bu süreçte karşında olacaktır.

Yılın sonu eski bir aşkı, geciken bir parayı, pas geçilen atlanan bir teklifi sana getirebilir.

Yıl mutluluklar getirsin… parana iyi bak, paran da sana iyi baksın.

Kıskaçlarına sıkıştırdın mı sana ait olan bir şeyi hiç kimse izinsiz alamaz. Zaten aklı varsa hiç denemesin! 🦀


@yildizgonullu.blogspot.com          insta: @yildiz_gonullu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder