29 Aralık 2020 Salı

İkizler 2021




Kaderin düğümleri olan ay düğümlerinin bir ucu sende! Bu sebeple son derece kadersel bir yıl. Tüm verileri al, onu anlamlı bir amaca muhteşem bir plana dönüştür.

Bu yıl bir bakıma da tuzaklarla dolu! Hayatına giren insanlara dikkat et. Bununla birlikte bir tanesi çok özel ve sana gerçekten yardım elini uzatacak olabilir. Bunu da fark et.

Özellikle 10 Haziran’da senin burcunda ki tutulma yepyeni bir durumu müjdeliyor. Fırsat yakalayabilir, pek çok seçeneğin önünde olduğunu görebilir, kendini yenilenmiş birisi gibi hissedebilirsin 😊

Jüpiter ve Satürn senin gibi hava elementinde olan kardeş burcun Kova’da yol alacak. Pandemiden sebep seyahatlerin sekteye uğradıysa 2021 yılı sana şaşırtıcı değişiklikler getirebilir. Eğer eğitim hayatında olan biriysen nefis durumlar var; derece alabilir, bir üst kademeyi deneyimleyebilir, eğitimini bitirip-çalışma ruhsatını elde edebilirsin, yepyeni bir branş istiyorsan da onu seçebilirsin, böylesi denemeler için daha iyi bir zaman bulamazdın..! yılı iyi değerlendir. 😊

Şubat & Haziran ortası ve Aralık sonu senin için birkaç konuda aydınlanma yaşatacak zaman aralıkları, bazı şeyleri fark edebilirsin, seni farklı noktalardan durumu görmeye iten sebepler olabilir. Konfor alanının dışına çıkmış gibi hissedebilirsin. Ancak kendin ve yaşamla ilgili benzersiz bir sonuca varman da mümkün.

Jüpiter kısa süreliğine Balık burcuna geçtiğinde kariyer hayatın canlanacak, şöhretin artacak, göz önünde olacaksın.

Tutulmaların bir kısmı önemli bir iş ilişkini sonlandırırken, yenisine kapı açabilir.

2021hayatında ki önemli yıllardan biri olmaya namzet! Hiçbir şey eskisi gibi değil ve sen de değilsin, sevgili İkizler!

Mutlu bir yıl olsun… Yılın sonunda sağlık sorunlarına dikkat et ve bilinçaltına yerleştirdiğin gereksiz ıvır-zıvırları çöpe atmayı unutma.


@yildizgonullu.blogspot.com          insta: @yildiz_gonullu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder