29 Aralık 2020 Salı

Aslan 2021

 



Jüpiter ve Satürn Kova burcuna girdi ve geldi güzelce ikili ilişkiler ve ortaklarını gösteren bölgeye yerleşti, hayırlı olsun… yeni ortaklarında, yeni ilişkilerinde sağlam bağlılıklar ve doğru koşullar yaratsın. Fakat bu bir temenni.

 Bu yıl Şubat-Haziran ortası ve Aralık sonu bazı tartışmaları ve farklı türden dramları hayatına getirebilir. Bu süreçlere dikkat etmek lazım.

Ortaklı ilişkiniz de veya evli olanlar için evlilik hayatında ortaya çıkan büyük bir mesele dengenizi bozabilir sizi adeta kontrolden çıkarabilir. Bir anda bir şeyler bitebilir ve bunun dedikodusu da büyük olabilir.

Şubat ayı boyunca insanlarla istediğin şekilde iletişime geçmek zor olabilir, karşılıklı verilen sözler varsa yerine getirilmesi beklenebilir.

Temmuz ayı iki aşk gezegeninin burcunda olması ile kişisel hayatına, aşka bakışına melodram bir hava getirecektir. Gönlünü sahneye koyabilir, aşka düşebilirsin.

Jüpiter bu yıl kısa süreliğine – yaz ayları boyunca- “adeta ateş almaya mı geldin dedirtecek” ve Balık burcuna geçecek. Parayla ilgili konularda sezgilerin görev başında olacak. Nakit akışı ve yatırımlar konusunda içinden gelen sese kulak ver.

Büyük bir para girişin olabilir fakat Jüpiter bonkör bir gezegen hemen arkasından size harcama yapmak için kaşıntı yaratabilir, bu yüzden dürtüsel davranmayın.

Tutulmalar bu yıl romantik durumunuzda değişim yaratabilir; nişanlanabilir, evlenebilirsiniz.

10 Haziran da ki Güneş tutulması en sevdiklerinle beraber bir karnaval şenliği yaşamak için fırsat verebilir.

Yılın sonunda ki Ay tutulması kariyerinde kritik bir dönemecin varlığından bahsediyor, artık gitmeyen bir şeyi kesip atmanın zamanı gelmiş olabilir.

Kariyer değişikliği ilişkilerini ve iş ortamını komple değiştirebilir.

 

Bol kazançlı & bereketli yıllar, uzun vadeli kazançlar için her daim hazır ol da bekle.


@yildizgonullu.blogspot.com          insta: @yildiz_gonullu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder