30 Aralık 2020 Çarşamba

Kova 2021

 


Muhteşem ikili Jüpiter ve Satürn burcunda birleşti. Kendini heyecan verici yeni yollarla genişletebilirsin.

Sahnede olmak istersen gözler üzerinde olabilir. Aldığın bir işi iyi yapmaya devam etmelisin tam ortasında sıkılıp bahaneler uydurmamalısın. Satürn de hemen yanı başında olacak hayatının sorumluluğunu almaya istekli olman için hatırlatmalarda bulunacak ve sana ek sorumluluklar getirebilir.

Bazı Kova burçlarının hayatında büyük değişim olabilir; yeni bir bebek veya yıllardır yaşadığın muhitten taşınmak ya da beklenmedik bir sağlık sorunu ile mücadele etmek gibi. 

Tutulmalar ile bir hayalin gerçek olmaya çok yakın. Girdiğin gruplar veya tanıştığın arkadaşlar sana şans getirebilir. Adeta sahne de sen olabilirsin.

Bazı Bekar Kovalar için taze bir aşk “gayet güzel ve tam zamanında geldi” dedirtecek türden olabilir.

Yılın hemen başında ilk Merkür gerilemesini burcunda ağırlıyorsun. 1 yıl önce neler yaptın ve bu yıl neler yapmak istiyorsun? Yanıtını düşünmen için birkaç haftan olacak. Vücutta ki lenfler misali sağı solu kontrol altında tutup sonra kendi alanına her şeyi çekmek istersen, nasıl olsa saklı diye düşünürsen, gizli kalmaz bazen bu pahalıya patlayabilir...

Şubat ortası & Haziran ortası ve Aralık sonu gezegen görünümleri sevdiklerinle aranı açabilir. Özel hayatında ki meseleler önemli olacak. Beraber yaşadığın kişiler ile aranda çıkan anlaşmazlıklar bu zamanı huzursuz kılabilir. Özür dilemeden kendin olmalısın, bazı değişimler kaçınılmaz. Onların fikirlerine saygı duyarak kendi savunduğun konuda direnç gösterebilirsin ve bunu bir tek sen yapabilirsin. 🙃

Büyük şans gezegeni Jüpiter kısa süreliğine -yaz zamanı- Balık burcunda olacak, sanatsal bir konuyla ilgili bir faaliyet alanındaysan bu süreçte iyi bir teklif gelebilir ve değerlendirebilirsin ve iyi bir para ile bu işe evet diyebilirsin.

Tutulmaların bir kısmı ile sosyal yaşamında ani değişiklikler olabilir. Bir arkadaşın hayatından ayrılabilir ve daha sonra yeni bir insanla tanışabilirsin.

Yılın tam ortasında kardeş burcunda ki tutulma aşk hayatında ani değişiklikleri getiriyor, heyecan verici bir bağlantı kurabilirsin. Ya da bir ilişkin varsa başka bir seviyeye geçişini bekleyebilirsin.

Yılın sonunda ki Ay tutulması ev yaşamında bir sonu getirebilir, taşınmak için hazır olabilir veya beraber yaşadığın sevdiklerinle ateşkes ilan edebilirsin.

 

Mutlu yılların olsun… senin için büyük bir devrimin kapısını açtı diyorlar, essah mı? 🙄🙃 

Bakalım teknoloji nereye varacak? Ve yine Ekolojik düzen için dünya S.O.S verirken, insanlık bunu kale alacak mı?

@yildizgonullu.blogspot.com          @yildiz_gonullu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder