30 Aralık 2020 Çarşamba

Oğlak 2021

 


Bütün ağır gezegenleri başından savdın, rahatladın. Geriye kaldı bir Plüton! O seninle bir müddet daha birlikte ve hayatını değiştirmeye devam ediyor! Bazen onun enerjisi büyük bir güç getirebilir. İyi kullan sevgili Oğlak.


Satürn ve Jüpiter Kova’ya geçip muhteşem buluşmayı yaşatırken senin de para evin şenlenecek. Kendi işini kurabilirsin, kendi ilgi alanını işe çevirebilirsin ve eğer ileri yaşta bir bireysen ve çocukların varsa onlarla beraber iş yapabilirsin.

Fakat bu yıl çocukların üzerinden gelecek mücadelelerin de olabilir.

Şubat ortası & Haziran ortası ve Aralık sonu riskli bir yatırıma girerken 2 kere düşünün. Dikkatli olmazsan kayıplar kaçınılmaz olacaktır.

Tutulmaların bir kısmı sana geri çekilmeyi, gizlilik içinde bazı işlerini yürütmeyi, emekliliğini düşünmeyi söyleyebilir. Dini veya ruhsal öğretiler ile içinde bulunduğun durumu iyileştirmeye çalışabilirsin. Hastalıkların varsa ve tedavi gerektiriyorsa bunları önceliğine alabilirsin.

Jüpiter bu yıl kısa süreliğine Balık burcuna giriyor ve kısa geziler için harika olabilir. Eğer bir konu da eğitim almak istersen ki bu işine yarayacak bir konu başlığıysa ve sana işinde artı değer katacaksa tam zamanı bundan güzel fırsat bulamazdın. Şanslı günleri takip et.

Tutulmaların bir kısmı eski sorunlarla seni uğraştırırken bir kısmı da alamadığın-yapamadığın izni karşına getirebilir. Maaşlı izne ayrılabilirsin.

Yılın ortasında ki Güneş tutulması yeni bir iş veya yeni bir pozisyon getirebilir.

Yılın sonunda ki Ay tutulması bazılarına bir ilişkiyi bitirtirken bazılarına da yüzük takıp bekarlığına veda etmeyi söyleyebilir.


Mutlu yılların olsun… Para konusunda kısmetin büyük, herkes senin yerinde olmak isteyecek. Sonu bolluk, bereketle biten işlerinin galibiyetini kutla.

        

               @yildizgonullu.blogspot.com          @yildiz_gonullu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder