30 Aralık 2020 Çarşamba

Balık 2021

 


Neptün gezegeni öteden beri burcuna demir atmış dururken, kendine ait inziva mekanların olabilir. Dinlendiğin, geri çekildiğin, ilgi alanlarınla uğraştığın, meditasyon veya dua ettiğin… Bu gezegen zaman zaman seni sisli, puslu, öngörülmez ve mistik yapabilir. Enteresan araçlarla sana haberler verebilir ve farkındalık yaratabilir. Rüya, içine doğan hisler veya spontane gelişen olaylar, tesadüfi işaret ve insanlar… bu yıl da yeni uyanış ve farkındalıklar verebilir. Şayet göz boyamamı yoksa gerçek mi? sorusunu sıklıkla sorarsan.

 

Bu yıl Jüpiter ve Satürn Kova burcunda birleşti ve bu birleşme senin gözlem evinde meydana geldi. Dışarıda olanlarla daha az ilgilen esas içeride olanlar daha önemli odak noktası diyecek. Tedavi olman gerekiyorsa üzerinde dur, dinlen ve kendine zaman ayır. Hobilerine, ertelediğin tüm uğraşlara yer aç, belki emeklilik konusu da gündeminde olabilir. Ruhuna iyi gelecek her şeyi yapma yılı.

Şubat&Haziran ortası ve Aralık sonu gezegen görünümleri rahatsız edici iletişimi veya bunu tetikleyen durumları senin önüne getirebilir.

Bazı iletişim ve görüşmelerini gizlilikle yapmak isteyebilirsin, kapalı kapılar ardında bazı önemli kararlar alabilir ve bunları yeri geldikçe ortaya çıkarabilirsin.

Jüpiter bu yıl çok kısa süreliğine burcunda yol alacak, bu adeta kendine olan güvenini geri döndürmek üzerine bir eylem! Fırsatlar ve harika insanlar hayatında olabilir.

Tutulmaların bir kısmı heyecan verici yeni kariyer kapıları açabilir, yılın ortasında ki tutulma aile evinizi değiştirmeye sebep olabilir ve bu yaşam konutunu değiştirmek anlamına gelecektir.

Yazı işleriyle uğraşanlar için beklenmedik fırsatlar olabilir, direk olmasa da endirekt görüşmeler ile bu sana sunulabilir.

Etkileyici insanlar hayatında ki değişim ve dönüşüm için yardımcı olacaktır.

Yılın sonunda ki ay tutulması önemli haberler alıp yönünü değiştirmeye sebep olabilir.

Gelecek yıl Jüpiter senin yanında bu da farklı ve yeni bir hayat başlıyor demek olacak.

 

Mutlu yılların olsun… yorgunsan dinlen, koştuysan soluklan, bazen durmak da bünyeye ilaç gibi gelebilir.  Kendini şımart.

@yildizgonullu.blogspot.com          @yildiz_gonullu

 

 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder