23 Aralık 2018 Pazar

YAY BURCU 2019


 Bu yıl şans kapınızda… Jüpiter hayatınızın her alanına altın dokunuşlar getirecek…  

Zorluklarla karşılaşsanız bile bıçkın delikanlı misali üzerinizde ki öz güven ve iyimserlikle onları alt edebilirsiniz.
Daha fazla fark edileceksiniz daha fazla görünür olacaksınız.

Bu yıl en çok sevdiğin şeyi yapabilirsin… yani Seyahat !  Fakat Plüton ve Satürn gezegenlerinin nakit akışını yöneten evde olduğunu unutmamalısınız ! Bu da kaynaklarınızı dikkatli bir şekilde kullanmanız gerektiğine işaret ediyor. Bu yıl dünyayı gezerek ufkunu geliştirmek için harika olsa da banka hesabınızı göz ardı etmek istemeyeceksiniz. Bütçenize göz atın –faturalarınızı zamanında ödeyin. Nakit akışınızdan sorumlu olun.

Uranüs Mart 2019’un sonunda Boğa burcunda yol almaya başlayacak. Bundan sonra ki yıllarda işinizde pek çok değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ya da bağımsız olarak çalışmaya karar verecek, kendi sorumluluk ve yükümlülüklerinizi üstleneceksiniz ve böylece istediğiniz özgürlüklere de kavuşacaksınız.
Bu yerleşim aynı zamanda teknoloji, bir grup/birlik içinde çalışma ve bilim içeren işler için şanslı durumdur.

Uranüs 6’ıncı ev yerleşimi aniden oluşan işsizlikleri ve sağlık problemlerini de beraberinde getirebilir. Sağlığınıza özen göstermeli ve ayrıca çalıştığınız iş yerinizde bu yıl belli kararsızlıklar veya belirsiz durumlar varsa öz geçmişinizi hazır edip – el altından göndererek – iş seçimlerinizi çoğaltabilirsiniz.

Tutulmalar para konularınızı ve gelirlerinizi değiştiren bölgede olacak. Bu durum doğum haritanızın durumuna göre iyi ya da kötü olabilir.  Bu sebeple bu yıl iş ve para konularına dikkat etmeli ve iş geçişleri yapabileceğiniz ihtimalini de bir köşede tutmalısınız.
Aralık 2019 sonunda Jüpiter Oğlak burcuna geçtiğinde bir nevi finansal konularda rahat nefes alacaksınız. Bu bir sonra ki yılda devam edecek. Eğer akıllı yapılar oluşturuyorsanız sadece fazla para kazanmak değil aynı zamanda onu iyi de korumayı bileceksiniz.

Hayatının en güzel yıllarından birine sahip olmak üzeresin. Bu altın bir yıl - fırsatları arayın ve eğlenin.



Yıldız Gönüllü 23 Aralık 2018  12: 30 PM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder