23 Aralık 2018 Pazar

ASLAN BURCU 2019

Şans gezegeni Jüpiter aşk, eğlence, şöhret & spekülatif konulardan kazanımları gösteren bir bölgede bu yıl yol alacak. Aşık olabilirsiniz ve bu yerleşim size ilişki kurmak adına pek çok fırsat sunuyor. Bekarsanız size çok uygun bir partnerle bu yıl yollarınız kesişebilir. Zaten evliyseniz bu yıl hayatınıza bir küçük can ortak olabilir. Bebek istiyorsanız bu isteğinizde mutlu sona ulaşabilirsiniz.


Büyük bir vizyon yaratıp bunda başarı elde etmek istiyorsanız Plüton ve Satürn iş konularını gösteren bir bölgede yer alıyor azimli olmanıza olanak sağlayabilir. Bununla birlikte bu yıl iş konularında birkaç terslik yaşamanız mümkün eğer siz bu durumda mücadeleyi keserseniz patronların gözleri üzerinizde olabilir. Bu yerleşim sağlık konularının da önemli olacağını söylüyor. Bu yıl sağlıklı yaşamı seçme, yeme-içme düzenine geçme ve hareketi hayatınıza koyarak yeniden bedeninizin kontrolünü ele geçirip - yönetme adına iyi bir yıl olabilir.

Bu yıl tutulmalar iş konuları ve günlük yaşamınızı etkileyen bölgede yer alıyor, ani iş değişiklikleri yapabilirsiniz ve bunun için biraz esnek olmanız da gerekebilir.

Mart ’19 da Uranüs Boğaya geçtiğinde sektörünüzde gerçek bir dahi “ orijinal bir insan “ olarak görünmenizi sağlayacak ve bu süreçte arkadaşlarınız da size çok yardımcı olacaklardır. Jüpiter yılın sonunda Oğlak burcuna geçtiğinde çalışmalarınıza heyecan verici yeni yollar açacak ve şansları karşınıza getirecek. Yeni bir iş, yeni bir unvan veya yeni kurguladığınız yaşam karşınızda olabilir.

Gardını düşür, eski yaralarını iyileştir böylelikle yeni deneyimlere kendini açmış ve başlama fırsatı bulmuş olacaksın.



Yıldız Gönüllü 23 Aralık 2018  12:40PM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder