23 Aralık 2018 Pazar

KOÇ BURCU 2019


Seyahat etmek için yanıp-tutuşuyorsanız bu yıl – “tam da o yıl”

Jüpiter haritanızın 9’uncu evini ışıklandırırken istediğiniz kadar yol yapma fırsatı verebilir - yeter ki bütçenizi iyi ayarlayın. Pasaportunuzu gözden geçirin- vizelerinizi tamam edin ve gideceğiniz yerlerin planını erkenden yapmaya koyulun. Aynı zamanda bazı Koçlar, üniversiteye ya da yüksek lisansa geri dönebilir ve alınacak ders ve kitapların peşine düşebilir. Ayrıca bazı Koç burcu yazarlar için bu yıl çok şanslı bir yıl, bir kitap yazmayı ve yayımlamayı düşünüyorsanız, tam zamanı!

Uranüs Mart 2019’da tekrar Boğa burcuna girdiğinde ve uzun yıllar iş, para ve finans konularını gösteren bölgeyi işgal edecek, nakit akışınıza dikkat etmeniz gerekecek & olabildiğince riskten kaçının ve mümkün oldukça finansal güvencenizi oluşturmaya bakın.

Kariyer alanınız Satürn ve Plüton gezegenleri tarafından etkileşimde, itibarınız artıyor ve sizi daha nüfuslu birisi haline getiriyor. Yetkili biri olma potansiyeline sahip olabilirsiniz bu sebeple merdivenleri sabırla tırmanmaya devam edin. Bir dizi tutulma olacak bu yıl ve size beklenmedik kapılar açacaktır.
Jüpiter’in 2019 yılı sonu Oğlak burcuna geçmesi ile muhteşem olacak, yıldız statüsünü elde ettiğinizi düşünüyorsanız bekleyin… dahası var 😊

Bu yıl karşı karşıya kaldığınız zorluklar çok büyük tecrübeler katacaktır. Asla düşme! Yüksel ve onları coşkuyla karşıla!


Yıldız Gönüllü  23 Aralık 2018  12:45 PM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder