23 Aralık 2018 Pazar

KOVA BURCU 2019


Arkadaşlık dendiği zaman en şanslı burçlardan birisi sizsiniz. Bu sene Jüpiter sosyal alanınızı gösteren bölgeyi şenlendirdiğinde daha da şanslı olacaksınız. Bu sıcak ve samimi davet listelerinin başında yer almanız anlamına gelebilir 😊 Daha da iyisi dirsek temasında olduğunuz insanlar bu yıl size fayda sağlayabilir. Bu yıl çok fazla enteraktif olabilir – sosyal medya araçlarını iyi kullanabilir – tanınırlığınızı artırabilir ve oradan gelecek bağlantılar ile yeni insanları hayatınıza katabilirsiniz.

Satürn ve Plüton 12'inci evinizde transit etmeye devam ediyor bu ikili sahnelerin önünden ziyade - sahne arkasında – iç gözlem yaptığınız yerleşimde yol alıyor.
Bu 3 gezegenin durumu - bir taraftan genişleme ve sosyal bir kelebek olmayı söylerken bir taraftan da dinlenme molaları almayı işaret ediyor.
Eğer kendinizle ilgili halletmeniz gereken konular varsa veya geçmişi bırakmayı – onunla yüzleşip arka etmeye çalışıyorsanız bir nevi geçmişle barışmak istiyorsanız. Galiba bunları yapmak için daha iyi bir zaman bulamazdınız. Derin ruhsal kavrayışlar ileriye doğru daha akıllı seçimler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Bir seri tutulma 12’inci evinizde gerçekleşecek, korkularınız ne ise tam da oraya tutulmalar ışık tutacaktır ve nelerin artık işe yaramadığını ve bırakılması gerektiğini size gösterecektir. Oğlak tutulmaları sırasında bilinçaltınızda meydana gelen aydınlanmalar ile bazı iç görüler kazanabilirsiniz dolayısıyla bunlara dikkat edin, yapabilirseniz bu günleri ajandanızda “geri çekilme” günleri diye işaretleyin. Dinlenin ve bol sıvı tükettiğinize emin olun.

Uranüs Mart 2019'da ev ve yuva içini söyleyen/gösteren bölgeye geçecek. Bu da çevrenizde ki ani değişiklikleri beraberinde getirecektir. Taşınabilirsiniz, evinizi yenileyebilir ve ya ev merkezli bir iş yapabilirsiniz. Ayrıca ailenizde şaşırtıcı değişiklikler olabilir. Tabii bu transit birkaç yıl sürecek ve bazı şeyleri görmek zaman alabilir. Uranüs bu konumda 7 yıl kalacak. Ev yaşantısı, özel aile meseleleri konularında evrim geçirmeye hazır olun 😊

Jüpiter Aralık 2019 da Oğlak burcuna girdiğinde koruyucu meleğin olarak çalışacak; korunacaksınız. Ayrıca yapacağınız iç gözlemler size çok büyük faydalar sağlayacak. 2020 içe dönüp hediyeler kazanmak için özel bir yıl olacak.

Oldukça duygusal bir yıl – Biraz şımarmaya bak – Mutluluğu zevki keşfet – Hayatı Sev !


Yıldız Gönüllü  23 Aralık 2018   14:00 PM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder