23 Aralık 2018 Pazar

TERAZİ BURCU 2019


Pozitif düşünme ve hayata pozitif bakmak 2019'da geri dönüyor. Şanslı Jüpiter 3'üncü evinizi aydınlatıyor. Bir şampiyon gibi engeller karşısında size olumlu ve yapıcı zihniyetlerle hareket etme olanağı tanıyacaktır. Daha da iyisi pozitif düşünme sayesinde istediğiniz şeyleri kendinize çekme konusunda daha da hızlı sonuçlar elde edeceksiniz. İstediğiniz şeye odaklanın ve bu yıl evrenin bunun için mesai harcayıp onu karşınıza getirdiğine şahit olacaksınız… Bu yerleşim aynı zamanda medya, iletişim ve öğrenim alanlarında çalışan Terazi burçları için son derece iyi ve her konuda elverişli bir zaman olabilir. 3'üncü evde ki Jüpiter, kısa yolculuklara şans verirken, kardeşler ve komşularla ilişkileri de geliştiriyor. 
Bu önemli sayılabilir çünkü Plüton ve Satürn 4'üncü evinize yerleşmiş durumda sevdiklerinizle ilişkileriniz bozulduysa, problemleri düzeltmeye yardımcı olacak birkaç gelişme yaşayabilirsiniz.    Bu yıl yaşadığınız evin etrafında pek çok gelişme olabilir. Taşınmak zorunda kalabilirsiniz ya da bütçenizi zorlayan masraflar olabilir. Ev onarımları varsa maliyetli olabilir, eğer satmayı veya satınalmayı düşünüyorsanız, istediğinizi elde etmek için ciddi pazarlık yapmanız gerekebilir. Bu yıl tutulmalar yine bu yerleşim üzerinden sizi etkileyecek ve bu problemleri açık bir hale getirebilir ve konutunuzda büyük değişimler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Mart 2019 da 8'inci evinize girecek olan Uranüs kredi çekme ve para konularında stabil olmayan durumlara işaret ediyor. Ev kredisi almaya çalışıyorsanız bu durum sizi etkileyebilir.     İyi bir finans uzmanı ile çalışmak işinize yarayabilir bu sayede Uranüs’ün burada uzun süre boyunca asılı kalıp yaratacağı beklenmedik durumlar karşısında sağlam kararlar almanıza yardımcı olabilir. 

Yıl sonunda tüm yaşam durumunuz çok farklı olabilir. Çünkü Jüpiter 4'üncü evinize taşınıyor bu sizin yüksek iyiliğinize olacak ve evren sizi hayal kırıklığına uğratmayacak.


Yeni bir başlangıç var. Bu yeni bir iş, yaratıcı girişim veya güzel bir ilişki olabilir. Taze başlangıçlar zamanı.


Yıldız Gönüllü  23 Aralık 2018  14:15 PM


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder