23 Aralık 2018 Pazar

İKİZLER BURCU 2019


Doğru insanlar bu yıl hayatınızda olabilir ve bunu Jüpiter’e borçlusunuz ve pek çok kere de bu karşınıza çıkabilir. Tekrar ve tekrar… Jüpiter evlilik & ortaklık evinizi şenlendiriyor… Evlilik kararı alabilir, o yola girebilir, hatta öncesinde bunu yapmışsanız bu yıl içinde bunu tamamına erdirebilirsiniz. 
Ayrıca iş ortaklıkları ve bu tarz girişimleriniz varsa bu konularda da şansınız büyük. Hukuk konuları, tanıtım ve halkla ilişkiler konularında çareler bulabilecek zamandasınız. Hukuksal bir durumunuz varsa ve savunduğunuz şeylerin haklı olduğunun görülmesini istiyorsanız, bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Satürn ve Plüton birlikte 8'inci evinizin içinde oturuyorlar, bu yıl ortağın parası, vergiler, ölüm sonrası kalan miras konularını bir miktar disipline etmeye ihtiyacınız olabilir. Diğer kişilerinin parasını yönetme konusunda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Yada normal vergi sorunlarından daha büyükleri ile uğraşabilirsiniz. Bunların hiç birinin sizi strese sokmasına izin vermeyin. Bunun yerine ödeme planları çıkarın ve aynı zamanda tasarruf etmenin yollarını da bulmaya çalışın. Bu yerleşimde ki 2 güçlü gezegen aşk ve cinsel maceralarınızda sorumluluk talep ediyor.  Belki hayatınızda biri yok ve daha fazla inisiyatif almanız gerekebilir ve bunu çözerken de çok fazla çaba sarf edebilir, samimiyet sorunları ile de yüzleşebilirsiniz…

Jüpiter Aralık 2019'da bu alana geçtiğinde bu konular hız kazanacak çok hareketli, canlı, hatta seksi olabilirsiniz... 😊❤  Bu yerleşimde bir dizi tutulmalar olacaktır beklemedik güzel fırsatlar olabilir … Çok zengin olmak mı istiyorsunuz? ya da güzel bir aşk ilişkisi mi? siz karar verin.

Geçen yıl çok çalıştıysanız bu yıl dinlenmeye ve kişisel bakıma zaman ayırın.



Yıldız Gönüllü 23 Aralık 2018   14:30 PM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder