25 Aralık 2018 Salı

OĞLAK BURCU 2019


Hem kendi yöneticiniz Satürn’ün hem de Plüton’un gücüne sahipsiniz ve Jüpiter bu yıl 12’inci evinizden geçerken de adeta yenilenmek için görev yapan bu güçlü kombinasyona destek oluyor.

Hayatınızda artık size uymayan şeylere " haydi… deme zamanı" gelmiş olabilir.
Nerede olduğunuzu ve nereye gitmek istediğinizi yansıtabilmek için kendinize biraz zaman verin. Bundan sonra ki istek ne? Kim olmak için hazırsınız? Bu yıl boyunca bunları düşünüp – planlama için epeyce zaman var.
Eskileri bırakmanız gerekebilir, yaptığınız bazı değişiklikler kimilerince hoş karşılanmayabilir. Bazı meydan okumalarla yüzleşebilirsiniz.
Burcunuzda oluşacak bir seri tutulma - bırakıp/terk etmeniz gerekenler neler bunları size söyleyecektir.

Uranüs Mart 2019 'da sosyal yaşantı, spekülasyonlar, eğlence, dinlence ve aşk konularını söyleyen bölgeye 5’inci evinize geçecek. Bu alanlarda değişiklikler olmasının özlemini çekiyorsanız artık bu gezegen ile olağan dışı ve heyecan verici sürprizlerin yolunuza çıkmasını bekleyebilirsiniz. Finansal spekülasyonlar yine doğum haritanızın durumuna göre ani kazançlar ve ya kayıplar getirebilir ve kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.
Uranüs bu yerleşimde uzun yıllar kalacak (7 yıl) kendinizi özgürce ifade etme şansını size verebilir. Reklam ve yaratıcılık alanlarında yer almanız gayet iyidir; böylelikle zekanızın tanınması mümkün olacaktır.

Aralık 2019 da Jüpiter sizin burcunuza girdiğinde şans ve fırsatlar sizinle beraber… 
Bu sefer başlatacağınız çalışmaları kendiniz üzerinde yapabilirsiniz…


Bu yıl önemli bir YIL – Her şey değişiyor – buna sen de dahilsin - en iyi bölümü ise -  bunlar iyi değişimler…



Yıldız Gönüllü  25 Aralık 2018  13:ooPM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder