25 Aralık 2018 Salı

BAŞAK BURCU 2019


Şanslı Jüpiter’i 4’üncü evinizde konuk ediyorsunuz. 
Bu yıl başka eve taşınmak istiyorsanız, evinizde büyük ve güzel değişimler, yenilikler yapmak istiyorsanız şans gezegeni sizi destekliyor. Ev bakmak ya da herhangi bir gayrimenkul almak için emlakçınızla irtibatta kalabilirsiniz. Bu yıl sonu geldiğinde bu konu bir şekilde nihayete ulaşmış olabilir ve aynı zamanda bu yerleşim aile meseleleriniz konusunda bir çözüm bulup-sonuçlandırmak için de iyidir.

Satürn ve Plüton’un 5’inci ev yerleşimi yeni bir ilişkiyi ve çocuk sahibi olmayı düşünmenizi sağlayabilir. Eğer bunu istiyorsanız epey uğraşmanız gerekebilir. Zira bu gezegenlerin tabiatında sorumluluk alma, gücünü ortaya koyma ve mücadele vurgusu vardır. Bu yılın sonu geciktirdiğiniz yaratıcı bir projenin tanıtımı için mükemmel olabilir. Her hangi bir alanda bir sanatçı gibi tanınmayı bekliyorsanız, bu yıl bahaneler üretmeden, her şeyi planlayın-harekete geçin. Yıl sonu Jüpiter Oğlak burcuna geçtiğinde ne kadar ilerleme sağladığınızı görmek sizi memnun edecektir.

Uranüs 9’uncu evinize Mart 2019 itibari ile giriş yapıyor… bu yerleşim uzak yerlere seyahati, din, felsefe, düşüncelerde ki değişim, eğitim, yayımcılık, telif hakları, hukuki mevzular, yabancı yerler & buralarda ki bürokratik mevzular… vb. konu başlıkların da ki gelişmeleri söyler, bu uzun yıllar sürecek bir yolculuk ve bu süreç içinde pek çok durumla karşılaşabilir, pek çok yer de görecek olabilirsiniz - belki bir gezginci, belki bir göçebe gibi ya da eğitim/ öğrenim & danışmanlık hizmetleri uğruna her yere gidip ulaşmaya çalışan gibi -  çokça yol kat etmiş olacaksınız. 
Ufkunuzu genişletecek heyecan verici yolculuklar 7 yıl boyunca önünüzde olacak.

Bir seri tutulma 5’inci ve 11’inci evlerinizi aydınlatıyor. Yeni projeleriniz, aşk hayatınız ve bir çocuk sahibi olma durumunuz tutkuyla ortaya çıkacaktır. Eğer çocuğunuz varsa onun üzerinden gelecek ani ve beklenmedik haberler olabilir, tüm bu sürprizler yıl içinde her ne olursa olsun planlarınızda büyük değişimler yaratabilir.

2019’un sonunda Jüpiter Oğlak’a yerleştiğinde size yaratıcılık konularında, eğer bir uğraşınız/hobiniz varsa onu işe/mesleğe çevirme konusunda keza aşk ve çocuklar konusunda mutluluk ve başarı getirecektir. Ve hayat 2020 yılına girerken size daha tatlı görünmeye başlayacaktır.

Güçlü bir yeteneğin var ve bu yıl sana yeteneğini tanıtmak ve büyütmek için bir şans veriyor.



Yıldız Gönüllü  25 Aralık 2018 19:00 PM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder