25 Aralık 2018 Salı

BOĞA BURCU 2019

Şans gezegeni Jüpiter, ortağın parası, vergi, miras ve kurumsal ilişkiler yoluyla gelecek kazançlar için güçlü bir destek veriyor. Bir çeşit beklenmeyen düşeş bir para bu yıl kapınızda olabilir.

Aynı zamanda  bu durum aşk hayatınızda fazlaca mahremiyet yaratma becerisi de verecektir. Eğer çok derin ve güçlü bir bağlantı kurmak istiyorsanız bu yıl bunun fırsatını bulabilirsiniz.

Satürn ve Plüton Yüksek öğrenim, uzak yerlere yolculuklar yapma, uzak yerlerde ki iş ve kısmetleri elde etme konularını ilgilendiren bölgede yer alıyor. Tüm bu konular hayatınızda önemliyse bunun planını yapıp, disiplinli bir şekilde ilerlemeniz gerekebilir, sonucunu almak konusunda inatçısınız ve bu sizin için zor olmayacaktır 😊

Uranüs Geçen Mayıs ayında burcunuza girdiğinde nasıl etkiler verebileceğinin sinyalini küçük de olsa göstermişti ve bunun ne anlama geldiğine dair bir fikriniz olabilir. Bu yıldan sonra uzunca bir süre burcunuzda ağırlayacağınız Uranüs ile 6’ıncı hissinizi yükseltebilir, kendinize bugüne kadar çizdiğiniz imajın çok dışında bir tarz/değişimle farklılık yaratabilirsiniz. 

80’ler de iş hayatına atılmış Boğa burcu insanıysanız, Uranüs o dönem Akrep burcundaydı (sağ olsun ephemeris ne büyük bir yardımcı 😉 )  ve şimdi tam karşısında yer alacak yani Boğa burcunda olacak  - o tarihlerden beri aynı şeyi yapıyorsanız, belki kendinize bir güncelleme vermenin zamanıdır… 

Bu yerleşim size özgürlük isteği verecektir. Eğer çok fazla gezmek istiyorsanız bu durumda size güvenlik hissi veren “paranızı" bir miktar riske atmanız gerekebilir. 
Yine Uranüs’ün bu uzun yıllar sürecek transiti sayesinde (7 yıl) para kazanma konusunda yenilikçi fikirler elde edebilir & banka hesabınızı büyütebilirsiniz.

Aralık 2019 da Jüpiter 9'uncu evinize geçtiğinde hem yolculuklar hem de akademik başarılar anlamında çok güzel fırsatlar sunacak. İnanılmaz maceralı yolculuklar yapabilirsiniz ve bu yerleşime isabet eden bir dizi tutulma da sizi bekliyor. Evren size heyecan verici yeni yollar açıyor… Bazıları jet-sosyetenin içinde boy gösterebilir.


Bu yıl her şeyde ilerleme var, seyahatlerinden büyük faydalarla dönebilirsin.



Yıldız Gönüllü  25 Aralık 2018   19:30 PM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder