29 Aralık 2018 Cumartesi

BALIK BURCU 2019


Jüpiter 10’uncu evde yol alırken üzerinize biraz altın tozu döküp parlamak istiyorsanız, hiç sıkıntı yok! 
Spot ışıklarıyla beraber dolaşıyor olabilirsiniz, markalaşmak istiyorsanız, tam zamanı. İş yerinde en üst mevkiye göz diktiyseniz, neden olmasın? Görünürlüğünüzü artırmak ister misiniz? Bunu bu yıl yapabilirsiniz. Her tür iletişim - sosyal medya alanlarını kullanabilirsiniz. Yüksek mevkide ki yetkililer sizden yana olacaktır. Birkaç rica da bile bulunabilirsiniz.

Arkadaşlarınız bu yıl destek veya sorun kaynağı olabilir. Satürn ve Plüton 11’inci evinizde yol alıyor. Bu da genellikle güçlü birleşmelere ve gruplara katılmayı işaret eder. Bir gruba liderlik etmek için aranan kişi siz olabilirsiniz. Olgun, yaşça büyük arkadaşlarınız profesyonel işlerinizde size yardımcı olabilir. Ama yine de bazılarının hangi motivasyonlarda olduğunu da kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bir kaçının gerçek dostluk ruhundan ziyade para ve statü ile daha çok ilgilendiğini keşfedeceksiniz.
Neyse ki bu alanda meydana gelecek tutulmalar, kimin gerçek olduğunu ve kimin sahte olduğunu belirlemenize yardımcı olacaktır.

Uranüs Mart 2019 sonu Boğa burcuna geçtiğinde, sezgileriniz büyüyecektir. Burada kaldığı yıllar boyunca size her konuda avantaj sağlayacaktır. Düşünceleriniz bu dönem orjinaldir – Uranüs’ün etkisi sayesinde dahi bölgesine geçip  - kariyerinizde gerçekten yenilikçi olabilirsiniz.

Aralık 2019 da Jüpiter 11’inci evinize yerleşecek; sosyal çevrenizin mümkün olan en iyi şekilde genişlediği bir yılı işaret edecek. Daha da iyisi hedefleriniz ve dilekleriniz 2020’de gerçekleşecek ve bugüne kadar ki en başarılı dönemlerden birine sahip olacaksınız.



Yıldız Gönüllü  29 Aralık 2018 - 14:10 PM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder