29 Aralık 2018 Cumartesi

AKREP BURCU 2019



Jüpiter 2’inci para ve kazanımlar evinizden geçiyor olacak, deyim yerindeyse sağanak olup yağarken size sadece kovaları doldurmak kalıyor. Gelir seviyenizi yükseltmek için pek çok şans karşınızda olabilir. Bu artışlar bonus, aniden düşeş bir paranın gelmesi veya kazanç getiren girişimlerinizin meyve vermesi sebebiyle olabilir. Bazı Akrepler borçlarından tamamen kurtulmak isteyebilirler ve bunun için iyi bir finansal plan yapmaları ve parayı da elde tutmayı başarmaları gerekebilir zira bu yerleşimde Jüpiter aynı zamanda fazlaca harcama yapma eğilimi de verecektir. Kendinizi kontrol etmeye çalışın yanlış hareketler sonrasında paranızı geri kazanmanız riskli olabilir. Bu ihtimali de unutmayın.

Okula dönecek olan Akreplere bu yıl iki gezegen güç veriyor; Plüton ve Satürn. Her ikisi de sıkı çalışma ve disiplinin altını çiziyor. Bu güçlü enerjinin eksenine girerseniz akademik başarı elde edebilirsiniz. Okul değil de bir kitap üzerine çalışmaya başlamak mı istiyorsunuz?  Bunun için de enerjiler yüksek işe koyulabilirsiniz. Yeter ki alıntı - çalıntı yapmayın, başkalarının haklarına saygı duyun. Kardeşlerle ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gergin olabilir ancak bunun üzerinde çalışmaya gerçekten istekliyseniz aranızda ki pürüzlü noktaları düzeltebilirsiniz.

Uranüs Mart 2019 da Boğa’ya geçecek ve burada ki yolculuk epeyce uzun. Özgürlük isteğiniz depreşebilir, önünüzde ki birkaç yıl içinde bazı ortaklı ilişkilerinizi bitirme kararı alabilir ya da sizi heyecan verici yönlere götürebilecek resme "yeni kişileri" ekleyebilirsiniz.  Bazen de bu transit karşınıza alışılmadık durumda ki insanları çıkarabilir bazen fırsatlar olağan dışı şekilde gelebilir bir iş ortaklığı beraberinde aşk ilişkisine de dönüşebilir. Burada en önemli olacak nokta sevdiğinizin size nefes alma alanları yaratması ve bırakmasıdır. Bununla beraber eğer bir ilişki içindeyseniz ve bu tabir yerindeyse iyice bayatlamışsa – ona yol verme zamanı da gelmiş olabilir.

Tutulmalar bir anda karşınıza çıkacak yolculukları haber veriyor. Bu kısa yolculuklar sizin için dönüşümsel olacaktır ve bazı fırsatlarla sizi buluşturmayı sağlayacaktır. Uzun veya kısa mesafe yolculuk etme şanslarınız çokça olacaktır!  Jüpiter yılın sonunda Oğlak burcuna geçtiğinde dünyanın neresinde olursanız olun, bu şans gezegeni bu yolculukları olumlu, canlandırıcı ve iyi deneyimler haline getirme sözü veriyor.

Bulunduğunuz yeri beğenmediyseniz diğer seçenekleri keşfetmeye başlayın. Yerleşmek zorunda değilsiniz.



Yıldız Gönüllü  29 Aralık 2018   14:30 PM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder