29 Aralık 2018 Cumartesi

YENGEÇ BURCU 2019


Kariyer konusunda büyümek niyetindeyseniz Jüpiter bu yıl size fırsatı bol tutuyor. Yeni teklifler, olası promosyonlar, iyileştirilmiş çalışma koşulları için uyanık olun. İş arkadaşlarınız, müşterileriniz ve yetkilileriniz sizden yana olacaklar. Siz tüm bu çevrelerde ki ilişkilerinizi sağlam tutun onlar size fayda sağlayacaklardır.
Çalışmalarınız yayımcılık, eğitim ve seyahat konularını içine alıyorsa bu yıl patlama yılı olabilir. Tomurcuklanıp - çiçeklenebilirsiniz  😊  Yıldızınız yükselebilir ve bu işinizi her zamankinden daha fazla arttırabilecek fantastik yeni tekliflere yol açabilir.
Sağlık büyük ölçüde iyi olabilir ama yeme konusunda abartırsanız yıl sonunda bunu farkını tartıda görebilirsiniz…
Plüton ve Satürn 7'inci evde yani evlilik ve ortaklıkları gösteren yerleşimde; bir ortakla gidişatınızın sonuçlarını görmek istiyorsanız bunun için çaba göstermeniz gerekebilir. Eğer ilişkiniz güçleniyorsa ekstra destek arayışında bulunabilirsiniz. Dönüşüm mümkün fakat her iki tarafında adil tutum içinde olması gerekir.

Bekar biriyseniz ve kendinize bir eş/partner arıyorsanız, üzerinize düşeni yapmanız gerekebilir.  Etkinliklere katılın, fazlaca interaktif olun, kör-sıradan günleri bile pas geçmeyin… Zaman alabilir ama evren bu çabanızı sonuçsuz bırakmayacaktır.

Bu yıl tutulmalardan en çok nasibini alacak burçlardan birisi sizin burcunuz Temmuz 2019 ‘un başında meydana gelecek Güneş Tutulması yeni başlangıçlar yapmak ya da yeni bir görünüme sahip olmak için fırsatlar sunacak. Hayatınızda ve gardırobunuzda değişimler yapmak için doğru zaman bu vakitler olabilir. Eğer öteden beri her şey aynıysa yerinde sayıyorsa, değişmiyorsa artık hareketlenme başlayacaktır. Bu yıl içinde ki tutulmalar evlilik ve ortaklıklar evinizde ve bu da ilişkilerinizde değişikliklerin olabileceğini gösteriyor.

2019 da Jüpiter yaptığınız her şeyin işe yaradığını göstermek için yanınızda olacak. 2020 boyunca sağlıklı mutlu ilişkilere doğru yol alacaksınız. Belki ilişkiniz üzerinde çok fazla çalışmanız, emek sarf etmeniz gerekecek ama aşkı bırakmayın.

Bu yıl yeni bir aşk bununla birlikte görünümünüze yansıyan duygusallık ve romantizm olması mümkündür. Güzel günler yakın bekleyin…



Yıldız Gönüllü  29 Aralık 2018   14:45 PM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder