21 Ocak 2018 Pazar

Zeytin Dalı Operasyonu





20 Ocak 2018 - Operasyon 17:00 pm  - Afrin-Suriye (GMT+2) başlamış.

Haritada ki tüm noktaları Sabian Sembol ifadelerine baş vurarak detaylandıracağım;

Harekât haritasına göre yükselen Aslan ve yöneticisi Güneş altıncı evde Venüs ile birleşerek Kova burcunda konuşlanmış. Bu harekatın sebebini ve nedenlerini yetkililer öncelikle muhatap olduğu - ikili ilişkiye girdiği partnerine - iyice anlatarak ve onunla hem fikir olarak, dürüst, adil ve mantıklı sebepler ortaya koyarak izahatla başlamış. Yine gerekli duyduğu ve konuyla bizzat ilişkisi olanlara (ilgili ülkelere )de izahatların düzgün ve doğru bir dille ifade edilmesi görev bilinmiş olabilir.

Komutanlar bazı dış etkenlerden dolayı “etkilenmeyi” ve operasyonu gerçekleştirirken sorunlar yaşayabileceklerini her halükarda biliyor, olabilirler. 
Bölgenin esas aktörü izin verdiği alan kadar & zaman kadar yol alabilirsiniz. 
Onlarda bu yaşanan durumla ilgili yeni planları devreye sokacaklardır.

Komutanız altında olan ÖSO’nun direktifler dışına çıkmadan sadece gerekli talimatları yerine getirmesi önemli, içeride farklı gruplar da varsa onlardan gelecek beklenmedik aksiyonlar dikkat isteyebilir. Bazı noktalarda kolay aldatılabilirler.

Girilen yerde korunması gereken önemli yerler ve oranın masum halkına itina gösterilecektir. Ay ve Neptün Balık burcu kavuşumu derin merhamet göstergesi, halk sessizlik ve kendi içine çekilmiş bir durumda olabilir. Korkuları ve endişeleri kalplerinde.

Bu operasyon para, pulla ölçülmesi ve bu yönde duyulacak endişeyi içinde  barındırmıyor daha yüksek değerler ön planda, ülkenin bekası, halkın can ve mal güvenliği ve sınırının huzurlu ve güvenli olması.

Merkür Plüton kavuşuma gidiyor; somut eylem planlarının hazırlandığı ve üzerinde çalışıldığı ve çalışılmaya devam edildiği aşikar, zihinsel odaklanma üst seviyede, gerektiğinde bir dedektif gibi ince işçilik yapılacak gerek sahada aktif görev alanlar gerekse operasyonları uzaktan yöneten komutanların kafasında.

24 Ocak 2018 tarihinde ise başlatılan çalışmayı net olarak ortaya koyduklarını, planları ve programları dahilinde yol alıp-almadıklarını açıklıkla görmeleri beklenebilir.

Haritada Oğlak da ki Merkür, Balık da ki Neptün ile uyumlu açıda;  insanların ihtiyacı olan yardım için pratik çözümler bulunacaktır. Bu ikili operasyonda yaratıcı projeler için yola devam diyor ama bunun %99 ‘u ter dökerek  - %1 ise zihinsel ilhamı ortaya koyarak.

Çalışma/operasyon yerleşkesinin yapısı, mevsimsel koşullar gereği, ağır yağmur, aniden sis çökmesi, toz bulutu, fırtına, şimşek/yıldırım gibi durumlardan bir ya da bir kaçı ile ilerleyen zamanda karşılaşabilirler.

Kamuflaj, yerle bir seviyede kendini kamufle etmek, yılan misali kamuflaj karşı tarafın en iyi taktiği. Önemli yerleri boyayarak haberleşmek.

31 Ocak 2018(+7gün) başlatılan operasyonda aldığınız yol, elde ettikleriniz ve bu vakte kadar gelen oluşan durumlar size fikir verecektir. Burada muhatap olduğunuz, koordineli olarak çalıştığınız yabancı komutan mevkidaşlarınıza izahat vermenizi gerektiren durumlar da oluşabilir.  Bu süreçte büyük aktörler satranç oyununda ki gibi atacakları hamlelerde ince göndermeleri de ortaya koyacaklardır.

10 Şubat (+4 gün) gerek harekat içinde gerekse ülkemiz içinde meydana gelen olaylar bakımından zorlu bir süreç olabilir. Hava şartları dikkat isteyebilir.

Harekat başladığı esnada ; astroloji de 10 ana gezegenle çalışıyoruz ve hepsi de (zaten Güneş ve Ayın geri gitmesi söz konusu değil) ileri pozisyonda ve bu durum 9 Mart 2018’e kadar devam edecek. Bu gösterge başlatılan olaylarda hız kesmeden sonuca varmanın mümkün olduğunu söyleyebilir.



Yıldız Gönüllü , 21 Ocak 2018  14.00 pm  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder