15 Ocak 2018 Pazartesi

YENİAY OĞLAK BURCUNDA -Zirveyi Hayal Etmek



Yeniay 17 Ocak 2018 05:18 am de Oğlak burcunun 26°♑ 54'doğuyor. (+12 gün etkili)


Yeniay haritasında 6 gezegen Oğlak burcunda yer alarak bu burçta kümeleşme oluşturuyor.

Her şey iş ile ilgili, yapılacakları halletme ve üretken olma zamanı. 6 gezegenin vereceği yüksek enerji ile Oğlak sezonunun Nirvanasına ulaşacağız. 😊



Yeniaya Venüs kavuşum yapıyor: Güneş Oğlak burcunun artık son derecelerine yaklaştı ve burcun  tüm etkilerini, neler olduğunu, ne inşa edildiğini ve neyin tamamlanması gerektiğini biliyor. Oğlak da ki Ay ise ona sezgisel netlik getiriyor. Venüs kavuşumu ise ittifakların-birleşmelerin & iş evliliklerinin önünü açıyor.

Uranüs, bu üçlüye dik açı ile bağlantı kuruyor; girişilen hangi iş olursa olsun ilk bölümünde bazı zor ve engelleyici haberler alabilirsiniz, baskıcı, statükoyu korumak isteyenler ve çizgileri kendine göre boyayarak belirleyenler oldukça güçlü. 
Çok büyük aksiyonlar almak yerine mevcut sınırlarınız için de çalışarak ne kadar başarılı olabileceğinizi görebilirsiniz. Öte ki türlü kafayı duvara bile bile toslamak olur ki bu da kan revan içinde kalmanızı, dağılıp bitmenizi gösterir. Sonuçta Venüs’ün olduğu yerde elbet sürprizler vardır ve bir şeyler yolunda gidecektir.
Yine bu görünüm altında insanları ateşlemeye gerek yok zira onlar son derece gergin ve parlamaya hazır görünebilirler.
Sağı solu belli olmayan Uranüs etkisi ile plan – program değişikliklerine gidebilirsiniz. Yönetim ve hükümet kanadında değişiklikler olabilir.
Öte yandan Uranüs ile Mars arasında birleşmeyen görünüm var; bazı ilişkiler de kesinlikle rastgele ve düzensiz olacaktır.

Mars ve Jüpiter Akrep burcunda yol almaya öteden beri devam ediyorlar ve Oğlak da kümeleşmiş gezegen grubuna bağlantıları uyumlu
; Uzun vadeli hedefler belirlemek, onlara ulaşmak ve yapmamız gerekenleri anlamak için mükemmel malzemeler elinizde olabilir ve bunlarla artık işe koyulmanın zamanı gelmiştir.

Kiron hem Oğlak’ da ki gezegenlere (Güneş Ay&Venüs) hem de Mars’a olumlu bağlantıda; gerçekçi ama aynı zamanda da merhamet ve vicdanlı düşünerek, değişiklikler yapacağımızı söylüyor.

Jüpiter ile Plüton arasında ki olumlu görünüm;  Gerek iş ilişkileri, gerekse ikili ilişkiler olsun bu iki gezegen mantıklı, kurnaz ve işe yarar birlikteliklerin peşinde olacak.
Bu ikili, insanların becerilerini yetkin bir şekilde değerlendirerek onları daha önce deneyimlemediği yüksek yerlere götürecek ve yerleştirecektir. Doğru zamanda ve doğru yerde olmak şimdiye kadar çektiğimiz sıkıntıları unutturacaktır. 
Sağlık sorunları varsa onların da bu olumlu atmosfer ile daha kontrol edilebilir duruma geldiğini idrak edebiliriz. Sağlığın, mutlu olmakla doğru orantılı olduğunu, fark edebiliriz.
Jüpiter/Plüton uyumu ile projeleriniz henüz bitmeden - devam ederken para kazanma şansını da elde edebilirsiniz.
Grup çalışmalarında da fikirleri büyütüp-genişletmek için iyi zamandır; özellikle hukuki ve yasalarla ilgili konularda.
Tüm bunlarla birlikte unutmamak lazım ki Jüpiter Akrep doğasında, Plüton da Oğlak. Her ikisi de bitmiş, deforme olmuş - gitmeyen yapıları parçalamayı böylece yeniden inşanın ciddiyetle başlamasını yeğler.


Sabian Sembol ifadesi 26°♑54'  “ uzun ve zorlu dağ yolculuğu” derecesinde

Ne yaparsanız yapın, uzun süre uğraşabilirsiniz. Hızlı olmayacak ve kolay olmayacak ancak azim ve sebat için ödül elbette ki sonunda vardır.
Büyüme ve genişleme gezegeni Jüpiter, ruh, güç ve dönüşüm gezegeni Plüton ile güçlerini birleştiriyor. Ruhsal büyüme, inançlar, dürüstlük ve bütünlük ile yola devam etmemizi söylüyor. Her ikisi de karmik veya kaderi paylaşan bir bağlantıyı simgeliyor, önemli bir olay meydana gelebilir, önemli birisi hayatınıza girebilir ve bu sizin dönüm noktanız olabilir. Doğru zamanda, doğru yerde, doğru bir yolculuğa çıktıysanız ve kalben doğru dilekler dilinizde ise vazgeçmeyin.

Bu sembole ait titreşimi güçlü kelimeler (olumlu/olumsuz) ; Manevi, maddi, kurumsal ve siyasi çabalar. Görev için başka bir yere gitmek. Hayatın saf unsurlarına geri dönmek. Zirveye çıkmak için hırs yapmak. En yüksek pozisyonda ki yeri/ofisi arzulamak.  Sınır tanımayan hırslar. Kişi hangi dine mensup olursa olsun dininin gereği kutsal saydığı topraklara giderken ve orayı arzularken kendini bulması. Kutsal topraklara yolculuk.  İnsanlara tepeden bakanlar. Gurur ve kibir.


Yıldız Gönüllü  15 Ocak 2018 16:45 pm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder