30 Aralık 2017 Cumartesi

YENGEÇ BURCUNDA DOLUNAY


Dolunay  2 Ocak 2018 - 05:24 am  11° ♋ 37' Yengeç burcunda meydana geliyor.(+/- 5 gün yoğun etkili)

 Dolunay  konu “Ay” – Yengeç burcunun yöneticisi zaten “Ay” – Yer küreye yakın süper “Ay”  haliyle en duygusal; Dolunay.


Yengeç,  zodyağın en hassas ve duygusal anlamda en yoğun burcu, Ay tarafından yönetilen duygularımızı dolunay iyi ya da kötü yönde harekete geçiriyor. Ev, aile, kadınlar, çocuklar ve tabiî ki duygularımız yılın başında önemli hale geliyor. Jüpiter- Neptün ve Ay arasında ki müthiş bağlantı duygularımızı seçtiğimiz yön doğrultusunda akıtmaya imkan tanıyor.



Yengeç de ki Ay;  Güneş + Venüs + biraz geniş açı ile Plüton’a karşı duruyor. İş/para hayatımız, sosyal hayatımız ve aşk hayatımız bu gösterge de biraz zorlu ve bitişleri haber verir yönde. Bazılarının ilişkileri bitebilir.


Haritanın diğer açıları & getirileri;

 Kadınlar ve çocuklar gerek bu dönem haberlerde fazlaca yer alabilir gerekse eğitim değişiklikleri konularında gündemin ön sırasına geçebilir. Boşanma, vesayet ve miraslar olumlu bir şekilde çözülebilir. Ekstra nazik olun ve uzun vadeli iyileşme ihtimalini de akılda tutmayı ihmal etmeyin... 


Hem sevgi/aşk hem de iş/para için olumlu birliktelikler-sözleşmeler yapılabilir.

Sevgi - Birilerini çok etkileyebilirsiniz. Size hayran kalabilir!

Para-  Yeni yatırımlar teklif edilebilir. Eğer her şey yolunda giderse daha çok yatırım yapabilirsiniz. Fırsatınız varsa bu dönem ev satın alabilirsiniz.

Bir önemli durum da Uranüs’ün haritada ileri hareket etmek üzere istasyona girmiş olması, İstasyonda olan gezegenler en güçlü hallerini ortaya koyarlar. Duygusal ve derin hisleri yüzeye çıkaran Yengeç dolunayında sezgiler “zirve” yapabilir.


Yeniayın Sabian Sembolü “Çinli Kadın bebeğini besliyor… “derecesinde.

Yengeç burcunda ki dolunay başkalarından ziyade kendinize zaman ayırmanızı söylüyor. Başkalarını besleyebilmek için önce sizin tam olarak beslenmiş olmanız gerekir.
2018 kendinize iyi bakacağınız bir yıl olabilir ve bu hareket başkalarına ilham kaynağı da olacaktır. Bundan evvel hep siz verdiyseniz artık yeni yılla beraber kabul eden tarafa geçmeye – kabul etmeye başlayabilirsiniz.



Yeni Yıl Kutlu Olsun.

Yıldız Gönüllü
30 Aralık 2017  17:50 pm


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder