30 Aralık 2017 Cumartesi

OĞLAKLARIN ZAMANI



Oğlaklar yaş aldıkça daha da güçlenirler. Deneyim ve bilgelik onların hayatında önemli rol oynuyor. Yaşam boyunca ilerledikçe buna dikkat ediyorlar. 

Zamanlama onların özel yeteneklerinden biri. Nerede duracağını, nerede tamamen duracağını, nerede harekete geçeceğini, dinlenmeyi,  şarj olup yeniden başlamayı, sonuna kadar bitirmeyi, hatta durmaksızın sonuna kadar bitirmeyi biliyorlar.

Sadece kendilerini yetiştirip-inşa etmiyorlar. Onlar etkileyici mimarlar, gayrimenkul yöneticileri ve inşaat ustaları. Yaptıkları; en iyi liste fiyatından ve en iyi malzemeden, sonsuza kadar sürüyor. Onlar zorlukların ve tehlikenin farkındalar. Sağlam keresteler, güçlü taş binalar, çelik konstrüksiyon evler, masrafları azaltmak için yalıtılmış cam pencereler... Sürdürülebilirlik onlara mantıklı geliyor. Binaları bulunduğu araziye ve yerel kaynaklara göre ayarlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Yaptıkları evleri,  şirket merkezleri, mabetleri adeta onların sanat eserleri.

Toplumsal ve sosyal konulara eğilimli yapıları var.
Dikkatleri ve sabırları onların yavaşça ve düzenli olarak en tepeye ilerlemelerine izin verir. Oğlak maddi imkânları, kamu da başarıyı, prestij,  şeref ve yükselme arayışını da temsil eder. Tıpkı rütbeleri, nişan ve madalyaları birer birer omuzlarına, göğsüne takan asker misali her dereceyi ve unvanı sabırla bekler bir gün gelir tüm orduların komutanı olmuştur. Gelinecek en üst rütbeyi deneyimler.

Onlar hedefleri gerçekleştirmek için büyük baskılar altına girebiliyor. Kişisel olarak kendilerini çevrelerine karşı sorumlu hissediyorlar. Emek ve başarı konularına örnek olup, insanoğlunun hedeflediği değerlere hizmet ediyorlar.

Onlar iyi bir cerrah, hedefe ulaşmanın, hayata yeniden tutunacağına inandığı insanı kurtarmanın, bilinci ile günü güne bağlıyorlar- saat mefhumu yok- insanlık için önemli bir adım; yüz nakli yapıyor ya da bir kadına doğurganlığını geri vermek için rahim naklediyorlar.

Oğlaklar çok değerli.

Onlar karar verir ve yaparlar. Boşa harcanan bir tek ekstra hareket göremezsiniz ne gerekiyorsa sadece onu yaparlar. Temeliniz sağlam sırf bu yüzden belki çok seviliyorsunuz.
Sadece siz sevginizi direk hissettirmiyorsunuz.  Dolaylı !  Sevgiyi bizlere, yaşamlarımızı daha sağlıklı ve daha yaşanabilir hale getiren çeşitli şekillerde gösteriyorsunuz. Kutsal uğraşlarınız için şükran duyuyoruz.

Başarısızlıklardan korkmamak lazım. Teşvik edecekler, ilham verecekler bu hayatta  elbette ki olur. Hayat iniş ve çıkışlarla dolu. Bazen en aşağıda olabiliriz bazen de en derin güç ve ihtişamla, en üstte. 
Tüm olan-bitene rağmen gülmeyi bırakmamalıyız. Hayat hem ciddiye alınacak kadar önemli hem de çok komik.  Tıpkı cennet-cehennem fıkraları gibi. “Erzurum’ lunun cehenneme düşme fıkrası popülerliğini hiçbir kış dönemi yitirmiyor” 😊

★★★  ☆☆☆

Oğlak burçları, Satürn gezegenini burcunuzda ağırlıyorsunuz.


Satürn’ün kendi rahat ettiği mekana geçmesi sebebiyle Oğlakların hiç büyük sorunları yok! 

Onları hatta güçlendirecek. Mümkün olan en iyi ebeveyn olmayı, sorumluluk almayı, güvenilir işler yapmayı, yuva kurmayı, bir eve sahip olmayı, taahhütleri gerçekleştirmeyi ve onları zamanında yapmayı başaracaklar.

Bu yolculukta Satürn kusur bulursa Oğlak bunu kabul edecek çünkü onlar her zaman ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymayı isterler. Yapılması gereken duygusal veya fiziksel değişiklikler varsa ki bu değişiklikleri yapmak çoğu zaman korku da verebilir “ ya başarısız olursam!?  ya denediğim şey işe yaramazsa? sonra ne yaparım? soruları kafasını kemirir durur.
Oğlaklar artık başarılı-çalışkan işçi arılar. Küçük bir başlangıç olsa bile ellerinden ne geliyorsa yine de yapmaya hazır olacaklar. Seçtiğiniz yol işe yaramazsa üzerinde durup – çok çalışıp başka alternatif yollara yöneleceksiniz. Sonunda herkes sizin başarınıza şapka çıkaracaktır, transit bittiğinde ise kendinizle gurur duyabilirsiniz, cesaretiniz ise ayakta alkışlanabilir.


Oğlakların zamanı, dizlerinizin üzerinden doğrulup kendinizi gösterme zamanı.


Yıldız Gönüllü
30 Aralık 2017  17:30 pm



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder