13 Aralık 2017 Çarşamba

YAY BURCU YENİAYI - Yolun Sonu


Yeniay 18 Aralık 2017 – 09:31am - 26°31'YAY burcunda doğuyor.

Yeniay haritanın karanlık köşesinden doğuyor olsa da vizyonumuzu ve bilgeliğimizi genişletiyor. Çünkü Galaktik Merkez ile bağlantısı var (GM: 26° YAY) Çılgın hayaller, düşler, fikirler edinebiliriz. 
Bilim adamlarından gelen yeni haberlere kulak kesilmek lazım 😊  

Ancak henüz hissetmediğimiz olası etkiler daha önemlidir.  Bununla beraber daha fazla olaylara dahil olmaya eğilimliyiz, günlük hayat akışının içini bu şekilde doldurmaya çalışıyor, görüşlerimizi yükseltiyor, bizi çevreleyen şeyleri daha fazla anlamaya çalışıyoruz.



Satürn artık Yay burcunun son derecesinde (29°YAY) adeta bir döngüyü tamamlıyor. Yeniay doğarken belki son kertede destek için yanımızda olabilir. Kış gündönümüne girmeden hemen evvel kendi mekanına yani OĞLAK burcuna geçecek. Onun uzun vadeli yarattığı hedefleri, inşa ettiklerini, zorluklarını, çıkmaza sokuşlarını ve başarılarını unutmamalıyız ki bunları briket briket üstüne koyarak şekillendirmiş olabilir. İyilik için savaşıyoruz, iyiliği ilerletip her yana yaymak, ulaştırmak için bu büyük resmi aklımızdan çıkarmadan gök kuşağının yedi rengini tamamlayıp ona varacağız.


Bu yılın son yeniayı; YAY burcunda gezegen birikimi mevcut ve görüntü olarak da tıpkı bir kaseyi andırıyor, yan yana duran bunca gezegen içinde bulunduğu burcun etkilerini ortaya koyarken aynı zamanda yanında bulunan gezegen ile de etkileşime geçiyor. Yüksek çekim gücü var ! Ortaya çıkan bu enerji yeniden tasarlanmış, sıralanmış, iyileştirilmiş, güçlendirilmiş ve dağıtıma hazır hale gelmiş oluyor. Bu güçlü enerjiyi bağlantılarınızı onarmak, mevcut durumunuzu bir üst kademeye çıkarmak için kullanabilirsiniz.

Anlayış & uyum için ve daha fazla yükselmek için güçlü bir istek duyuyorsanız umut dolu, kendinden emin, öncülük edercesine tavırlar ortaya koyarak bu manyetizmayı kullanın ! 😊

Venüs ile Kiron arasında dik açı yine Venüs ile Uranüs arasında uyumlu bir bağlantı var; İşiniz, sağlığınız, ikili ilişkileriniz veya aşk hayatınız şu dönem sorunlu olabilir. Konuşmak için zaman ayırın, sağlıklı yiyin, neye ihtiyaç duyuyorsanız arka etmeden ona yönelin, vücudunuzdan gelen sinyallere dikkat kesilin… o haber verebilir ve sonra da hızlıca ortadan kaybolabilir ama siz üzerinde durun. Venüs-Uranüs etkileşimi ayaklarınızı yerden kesebilir, ikisi de ateş enerjili! İlham, bilgelik, hoşnutluk ve belki biraz çılgınlık var işin içinde… Kiron’un yarattığı nahoş durumu bir kenara koyarsanız, belki eski bir arkadaş, belki eski bir bağlantı ile bir yol açılabilir, belki eski bir sevgili, yeniden ve aniden bu dönem hayatınızda olabilir. Harika fikirler sunabilir, heyecan duyabilirsiniz, çok hızlıca rüzgar gibi gelip-geçebilir ama yaşattıkları sizi nefessiz bırakacaktır.

Mars Akrep burcunda tepe noktasına çok yakın ve tek başına duruyor, Jüpiter de orada ama ona kavuşması yeni yıla girdikten sonra olacak. Mars zaten tek başına olmayı sever, bağımsız adam!  Liderlik etmek, haklarını savunmak, kendine ait olan ile yeniden başlamak istiyor.

İhtiyacınız olan fonu nasıl kazanacağınızı, Akrep burcunda ki Mars size gösterebilir. Finansal durumunuzu güvence altına almanıza yardımcı olabilir. Belki görünmez olarak bunu yapar ya da bizzat onu görene kadar yolunuzda durur ve çözmeniz için savaştırır. Burada soruşturan bir görevi de var kredibilitenizi ölçer, geçmiş ilişkilerinize veya iş geçmişinize bakar, tüm bunlar yeni bir ilişkiyi tehdit eder durumdaysa sonuca varmadan önce konuşmak ve bizzat sorumlusuna tüm bunları sorup netleştirmek ve ortaya çıkarmak bu gezegensel yerleşimin getirisi olacaktır.

Harita yöneticisi Jüpiter, geri giden Merkür (semi-sextile) ve Plüton (sextile)  ile temasta ; Önemsiz gerçekler öne çıkıp-gündem olurken önemli gerçekler itina ile sümen altı edilebilir. Merkür doğru yoluna koyulduğunda tüm bunları tekrar düşünmek ve değerlendirmek zorunda kalabilirsiniz. Jüpiter/Plüton etkileşimi; gelecek için çaba göstermek ve sağlam bir temel oluşturmak adına bize yardımcı olabilir ve bunları yaparken uyum sağlamak ve sempatik yaklaşımlar ortaya koymak mümkündür ve bunu da Jüpiter/Neptün  bağlantısına  borçlu olacağız.

Yeniayın Sabian Sembolü ;



26°YAY31'  “Heykeltıraşın hayal gücü yavaş ama emin adımlarla biçimleniyor.“

Galaktik Merkez derecesi yetenekleriniz neler ise ve neye yatkınlığınız varsa onları parlatma, ortaya çıkarma ve vizyon oluşturma zamanı.

Öte yandan gökyüzünde önemli bir gezegen yer değiştiriyor, Satürn Oğlak burcuna geçtiğinde bazı kozmik dalgalanmalar meydana gelecek ve bunları elbette ki hayatımızda hissedeceğiz. 2,5 – 3 yıla yakın bir süreç hiç az bir zaman değil ! Görev duygusu ve yapı oluşturma arzusu ve bunları temelden ele alıp organize olacağız.

Satürn bir nevi “eve dönüş” hissi yaratacak, zira Yay burcunda yeterince muhacir bir eylem içine girmişti. Yani herkes geldiği yere dönecek  “evine” ya da gitmek istediği yer neresi ise “köprüler açık”  … Zira maddi yükü kaldıramamaya başladığınızda zaten bunu mütemadiyen yapmak zorunda kalacaksınız. 
Bunların hepsini bir anda, bir günde,  bir ayda, bir yılda, elbette ki göremeyeceğiz sürece yayılacak ve peyder pey durumları tecrübe edeceğiz.


Bu sembole ait titreşimi güçlü kelimeler;  Ham başlangıçlarla başlayıp somut sonuçlara uzanmak, Heykeltıraşlar ve onların eserleri, Zamanından önce olayları görme ve ona göre şekil verme, Vizyon insanı olmak,  İnşa edilecek bir şeyin önüne taş koyup-mani olmak,  Ortaya bir şey atmak ve sonra geri çekilip izlemek ve büyülü bir şekilde çaba göstermeden her şeyin kolayca olacağını farz etmek.


Yıldız Gönüllü  13 Aralık 2017  22:00pm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder