1 Aralık 2017 Cuma

İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY


 Dolunay  3 Aralık 2017 - 18.47  pm’de - 11°40'  İkizler burcunda.


Ezcümle, ilişkilerde ve ortaklıklarda son birkaç gündür iletişimsizlik veya yanlış anlamalar oldu ise dolunay süreci tüm bunları yüzeye çıkaracaktır. Hem Güneş hem de Ay tarafına Neptün’ün teması dikkat çekici; bu gösterge kafa karışıklığı ve yanlış anlamaların bir süre devam edeceğini söylemekte.


Dolunay yöneticisi Merkür Yay burcunun son derecesinde geri gitmeye hazırlanıyor. Yolculuk durdu ! Odaklanıp - konsantre olarak öteden beri topladığı fikirleri, bilgileri demirlemeye başlıyor. Satürn ile birlikte bazı taahhütleri yerine getirmeye söz veriyor, allayıp-pullamadan tam olarak raporları vermeye hazırlanıyor.
Satürn geniş düşünür, cüce gezegene de ilham veriyor; büyük düşünmek, tüm bölgeyi-geniş alanı kuşatmak, gelecek için gerçekçi planlar, muhtemelen daha öncesinde beklenen yapıdan daha büyük planlar, bunun için ekstra zaman harcamaya ve çalışmaya değer. Think-tank’ ler çalışıyor!


En etkili açı belki de Mars-Uranüs arasında ki karşıtlık ve Plüton da bu ikiliye geniş açı ile olsa da bağlantıda  - T kare formu meydana geliyor:  Eski meseleler  - ki bunlar belki ortaklar arasında, belki otorite figürleri arasında ve kişisel düzeyde düşünülürse aile büyükleri/ebeveynler ile -  çözülmeyi bekliyor.

Yine bu görünüm altında büyük bir şiddetle meydana gelen olaylar tüm dünyada gerginlik yaratabilir. Öfke ve beklenmedik olaylar var. Sorunlardan bazıları, para, vergiler, iletişim kanalları… Merkür geriliyor bir takım medya kuruluşları bazı olayları çarpıtarak, abartarak ve oldukça yanlı verebilir ve bunlar gerginlik yaratabilir. Neptün’ün dolunayda devrede olması hava muhalefeti ile ilgili konulara dikkat çekecektir. Uçak kazaları bulanık gökyüzü seyrinde kaçınılmaz olabilir.

Tüm bu akış içinde Mars ve Merkür arasında ki uyum zihinsel bir dengeye varışı söylemekte. Sözlerimizde takılıp kalsak, dil sürçse, duygularımızı ifade edemesek ve tutarsız konuşsak bile ! Satürn/ Uranüs arasında devam eden enerji yine de iyimserlik getiriyor.



Artık soğuklar iyiden iyiye geldi. Yay burcu sıcak bir enerji ve yöneticisi Jüpiter dolunay da Neptün ile güzel temasta geminin dümeninden uzaklaşmamanız için sizi ayakta tutuyor… 




Dolunayın Sabian Sembol ifadesi ;

11° İKİZLER 40'  “Siyah köle kız, sahibinden haklarını talep ediyor”

Bu sembolde akla ilk gelen adaletsizlik ve eşitsizlik durumları  ki bu sadece siyaset alanında değil hayatın akışında sosyal, ekonomik, eğitimsel ve mesleki sektörlerde de olabilir.


Yine bu sembol gereği belki bu dolunayda ağzınızı açıp ilk ve son olarak “iki çift laf” söylemeniz gerekirse ve hatta buna mecbur da edilirseniz. Merkür geriliyor, ne aktarmak istediğinizi düşünün; gerçeği - iyilikle söyleyin.


Bu sembol bir bakıma gerçek durumların farkına varılmaya başlandığını gösteriyor.





Yıldız Gönüllü  1 Aralık 2017  20:00pm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder