27 Ocak 2017 Cuma

KOVALARIN ZAMANI


1.Bölüm

Kovalar ortalama insanlar değildir, onlar küçük işlerin peşinde koşmaz daima ötesini ararlar. Ekstra duyarlı, üstel, imzasını psişik beceriler üzerine atan, duru görü sahibi.

Heyecanlı, gösterişçi.  Onlar için hiçbir kural geçerli değildir. Ruhsal & genetik olarak tamamen farklıdırlar.

Hava burcudur, yukarılar ve daha öteleri, dağın doruğunda hızlanan yüksek rüzgar, bu uçakları uçurtan, uzay gemilerini çok ötelere yolculuk ettiren havadır. Karşılaştığımızda ilk beynimize dokunan ve etki eden – sıcak mı?, soğuk mu?, meltem esintisi tadında mı? olduğunu etkileşime girer girmez fark ettiğimiz - havadır.

Onlar varoluşun büyük dalgası üzerindeki tüm nüansları toplayıp bir takım düşünceler çerçevesinde bir araya getiriyorlar. Büyük kapasiteleri var ve biz buna zeka diyoruz daha fazla mekanik işleve yatkınlık gösteriyorlar - mühendislik ve bilim temelli idrak ve akıllılık diyoruz. Jenerasyonların neyi kastettiklerini ve nereye doğru gideceklerini çok iyi algılıyorlar.

Kişisel ihtiyaçlarını bir kenara bırakabilirler. İnsanları olduğu gibi kabul eder daha az yargılarlar ve onlar için endişeleri daima çoktur.

Gerçeklerden, özgür politikadan, çoğulcu anlayıştan, zenginlik ve bilimsel yasalardan hoşlanırlar.

Havacılık, paraşüt, balonla yolculuk, delta kanatla uçuş, kuş gözlemcileri, dağ tırmanışı, sırıkla atlama, paten, kayak, serbest stil dans, spor, grup egzersizleri, tek başına ya da bir grup ile yürüyüş ve yeni yerler keşfetme, buluşçular, yenilikçi işletme- yenilikçi iş anlayışı, banker, barmen, yazılım, astronomi, uzay yolculukları ve uzaya dair geçit kapıları, uydu sistemleri, dünyaya ve insanlığa yardım etme amaçlı insani yardım projeleri, bilim, mühendislik, indigo çocuklar bu burcun anahtar kelimelerindendir.

Elektronik müzik, egzotik caz, tanımlara meydan okuyan çağdaş müzik, ruhu mutlu eden her boyuttan müzik, farklı kültürler, farklı müzik aletleri, kendi müziğini ve stili ortaya koymak onlar için tamamen serbesttir ve Kovaların sesleri son derece benzersiz olabilir.

Onların arkadaşlıkları kesinlikle sıkıcı değildir, Kova burcu üyeleri mutlaka birbirlerinin zevklerine kapılacakları arkadaş gruplarına sahip olacaktır. Bir araştırma ekibi, bilgisayar projesi, toplumu etkileyecek bir yapıt, sanat projesi karşılıklı bir neden onları bir süre bir araya getirebilir. Sonra iyi bir durum için farklı yerlere göç edebilirler.

Kova’nın sağlık açısından vücudunun yiyecek ihtiyacı vardır. Tıpkı gezegenlerin sürdürebilirliğe ihtiyaçları olduğu gibi. Kaliteli yiyeceklere yönelmek ve iyi egzersiz onlar için mükemmel sonuçlar verecektir.

Onlar hayatımızın içinde mucize yaratan insanlar, inter boyutlu köprüden geçmemiz için elimizden tutuyorlar.

Bazıları gerçek sevgisini gösteriyor.  (Tüm dünyada kutlanan “aşk günü” Kova’nın evrensel enerjisi altında gerçekleşiyor.)

Bazıları asla göremeyeceğimiz yabancı.

Günlük yaşadığımız olaylar sık sık bizleri onlarla buluşturuyor, elektriki bir durum, bazıları yanımızda bizimle beraber, bazıları uçurtuyor, Kovalar göçmen kuşlar misali yaşam boyu uçuyorlar. Bazıları isyankar, ödül partisinde olması gerektiğinde, gitmeyi unutuyor. Şok edici olmaları onların en hoş yanları…

“Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır“sözü en iyi onlara yakışıyor. Bu arada eğer onlar bu evrende bir kahve çeşidi olsalardı bilindik standartlar dışında hazırlanan -  ayrıcalıklı “Evrenin Espressosu” olurlardı.

Kovaların hayatımızda çok özel rolleri var. Bizleri uzak yerlere götürdüğünüz için size müteşekkiriz.



Yıldız Gönüllü  - 27 Ocak 2017 19:00 pm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder