30 Aralık 2015 Çarşamba

2016 YILINDA YAY BURCU


Bu yıl kariyer hayatınız, tanınırlık, bilinirlik ve itibar açısından güzel bir yıl; Kendi yönetici gezegeniniz olan Jüpiter haritanızın 10’uncu evini  9 Eylül 2016 ‘ya kadar topraklayıp, yeşertecek. 

Kariyer anlamında şansları ve fırsatları toplayacaksınız. Bazı önemli mesleki başarılar ve bunlardan duyacağınız onur ve gururlar olacak… Bu kadar başarı, popülarite ile patronunuzun gözdesi olabilirsiniz.

Jüpiter 11nci evinize girdiğinde güzel şeyler gelmeye devam edecek, sosyal hayatınızı organize ettiğiniz takviminizde belki de boş bir gün olmayacak.
Bununla birlikte Satürn sizin 1'inci evinizdeki yolculuğuna bu yıl da devam ediyor, sizi sallandıran kısım işte burası, kasvetli Satürn sizin kafanızda sorular üretiyor ve cevaplamanızı bekliyor… Ben kimim ? ne olmak istiyorum ? ne yapmak istiyorum? …  Son bir yıldır kendinizi ve işinizi tanımlamak için mücadele vermiş olabilirsiniz,  Satürn  adeta sizi geçmişe döndürüyor,  büyüyünce ne olmak istiyorsun ? diye sorulan soruya, gönderme yapıyor… başkalarının yönlendirmeleri değil, sizin düşünceleriniz ve kararlarınız önemli, burada kendinize uygun gördüğünüz bir hayatı, kendinize değer biçiyor olacaksınız…

Bu yıl yine Mars gezegenini uzunca bir süre burcunuzda misafir edeceksiniz. Cesaret gezegeninin direk hareketinde hayata geçirmek istediğiniz plan ve projeleriniz için  “başla” düğmesine basabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler darmadağın  olmuşlarken sizin ganimet getirecek projelerinize saygı duyacaklardır. Servet cesurdan yanadır diyerek cesur olacaksınız.

Mart ayı başında finansal kazanımlarınızda hareketlilik olabilir.

Hayırsever bir çalışma yeni bir iş alanının önünü açmaya fayda sağlayabilir.




YILA AİT VURUCU SÖZLER : 
Bütün dünya dahice hareketinizi bekliyor olabilir, adım atın,  yapacaklarınıza işaretinizi koyun.





Yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu da biliyorsanız okumalarınıza onları da dahil etmenizi tavsiye ederim.


Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir yıl olsun.

Sevgiyle kalın







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder