30 Aralık 2015 Çarşamba

2016 YILINDA OĞLAK BURCU


Plüton gezegeni uzun zamandır burcunuzda yol alıyor, bu değişim ve dönüşüm gezegeni ve siz bu gezegenin hayatınızda nasıl değişimler yaptığını çok iyi biliyorsunuz. Adeta sizden daha güçlü bir “siz” yaratmış olabilir, küllerinden yeniden doğan Zümrüd-ü Anka kuşu misali.

Satürn 12'inci saklı bölgenizde yol alırken, iyileşmeye ve kafanızda sizi rahatsız eden, zaman zaman kasavetlendiren düşüncelerinizi serbest bırakmaya ihtiyacınız olabilir.

Neptün gezegeni de bu yıl Satürn ile birkaç kez temasta bulunacak,  bu da size hala yapılması gereken neler var ? sorusunu sordurtacak , geçmişten gelen, buna karmik borçlar da deniyor (bir dedenin çaldığı erik torununun dişini kamaştırır misali…) bunlar için bağışlamak, affetmek, kendinden bir şeyler vermek,  eylemleri ile düşüncelerinizi, ruhunuzu, bilincinizi, terapi etmenin yolunu bulacaksınız…

Mars gezegeni de yine bu yıl 12’inci evinizde uzun süre kalacak, kendi düşüncelerinizde yarattığınız korkularınızın sizi ele geçirmesine izin vermeyin, bu evde Mars yerleşimi aynı zamanda gizli düşmanlık da demektir.
9ncu evde ki Jüpiter size maneviyat anlamında genişleme ve derin bir güç veriyor. Bu sizin için uyanış, yeniden doğuş ve ruhsal farkındalık yaratan bir yıl. Eğer işiniz hastaneler, yardım kuruluşları, üniversiteler ya da mistik konuları içeren bir uğraş ise bu yıl oldukça sivrilip, üstün bir duruma geleceksiniz.
 Yine bu yıl yolculuklar konusunda da şanslı olabilirsiniz, bu ev uzak yerlere yapılan yolculukları gösterirken,  spiritüel anlamda yolculuklar , manaya yolculuklar yapabilirsiniz.
Eğer yurtdışında eğitim almak istiyorsanız bu yıl Jüpiter sayesinde bu fırsat sizi bulabilir.

Eylül ayı ortasındaki Tutulma önemli bir iş projesinde kariyerinizi yeni bir yöne götürecek.

Bu yıl kariyerinizde olacak bazı gelişmeler normalden daha fazla çalışmanıza sebep olabilir bunu aileniz ve onların geleceğini güvencede tutmak ve moral motivasyonu üst seviyeye taşımak için yapabilirsiniz.

Yılın son çeyreğinde Jüpiter Terazi burcuna yani 10’uncu evinize iş,kariyer, ünlenme ve tanınmayı gösteren bölgeye girdiğinde  adeta sahne ışıklarına benzer bir ambiyans yaratacaktır.Bu sahnede yerinizi en görkemli bir şekilde alacaksınız, herkes sizden bahsedecek, aranılan, konuşulan, merak edilen biri olacaksınız.



YILA AİT VURUCU SON SÖZ : Gönlünüz öylesine geniş ki ; merhametinizi bu yıl hem kendinize hem de dünyaya gösterin, eğer aşkı arayan biriyseniz, aşkın kurallarına izin verin.




Yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu da biliyorsanız okumalarınıza onları da dahil etmenizi tavsiye ederim.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir yıl olsun.

Sevgiyle kalın
Yıldız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder