30 Aralık 2015 Çarşamba

2016 YILINDA KOVA BURCU



Bu yıl arkadaşlıklarınız test ve değişim altında olacak. Satürn 11’inci sosyal aktivitelerinizi gösteren bir bölgeye öteden beri yerleşmiş durumda ve yolculuğuna aynı şekilde devam ediyor. Bu yıl daha çok ciddi tavırlı kişilerle etkileşime geçebilirsiniz.

İçinde bulunduğunuz, katıldığınız/katılacağınız ortam ne olursa olsun, bu ister bir meslek kuruluşu/birliği, isterse sıradan basit bir yemek toplantısı olsun, bağlantıları kesmemek gerekir, bazen de yetişmek, zaman ayırmak zor gelebilir. Satürn engel çıkaran bir pozisyonda, kurum ve kuruluşlarla bu yıl bir imtihanınız var...

Bazı arkadaşlarınız sizi aşağıya mı çekiyor  ?  hareketleri, davranışları çocukça mı ? bu tarz ilişkilerinizi hayatınızdan temizleyip bunların yerine daha iyi iletişime geçebileceğiniz kişilere odaklanacaksınız. Hiç kimse Kova burcundan daha sadık değildir ve onlar, düşünceler söz konusu olduğunda en özgürlükçü tavır sergilerler fakat bu yıl durumlar muhakeme yapmanızı gerektirir, hele ki bu durum hem iş hem de zevki gösteriyorsa, özellikle dikkatli olunmalıdır.

Neptün iş ve finans evinizi gösteren bölgede yol alıyor ve tüm yıl boyunca neredeyse Satürn ile sert kontak kuracak, arkadaşlar size pahalıya mal olabilir. Birlikte gidilen yolculuk veya organizasyonlarda finansal durumları karışık hale getirmemekte fayda var sonrasında ekstradan ödemek zorunda kaldıklarınız, sizi sıkıntıya sokabilir.
Ayrıca kendi dikkatsizliğiniz de para kaybına sebebiyet verebilir.

Mars’ın da bu yıl bu evde fazla kalacağını da göz önünde bulundurursak ;  para açısından sıkıntı olurken arkadaşlıkları test etme anlamında da dersler çıkarılması gereken bir sürece işaret ediyor.

Bu yıl sosyal harcama alışkanlıklarınızı "izlemeye" tabi tutabilirsiniz.

Mars uzun soluklu kalacağı bu yerleşimde, arkadaşlarınızla yapılan fiziksel aktivitelere ortam yaratacaktır; örneğin topluca doğada yürüyüşlere çıkmak, günübirlik turlar ayarlamak, açık havada basketbol oynamak, halı saha maçları planlamak …vs. bağlantıda olmanın tadına varacaksınız.
,
Şanslı Jüpiter Başak burcuna girdiğinden beri, ortak kaynaklar, sezgiler ve cinsel yaşam ile ilgili 8'inci ev konularını gündeminizde aktif tutuyor. Bu da demektir ki ganimetler geliyor, ilhamlar etrafınızda yanıp sönüyor, partnerinizle sevginiz derinleşiyor, yoğun tutkuyla ilerliyor. Hem para hem de partner ile kendinizi “heyecanlı ve coşmuş” hissedebilirsiniz.

Ortaklık ilişkilerinize gelince, ortağınızın mali durumunda iyiye doğru bir değişim olabilir ve bu da muhabbetinizi arttırabilir.

Öte yandan gökyüzünde bu yıl 3 ağır gezegenin dönemsel olarak restleşmeleri var, bu sebeple yasal bir anlaşma ya da miras ile ilgili bir durumunuz söz konusuysa beklediğiniz para daha az gelecektir.

Eylül başında finansal konularınız aldığınız haberlerle daha parlak gözükecektir.

Şanslı Jüpiter Terazi burcuna girdiğinde 9ncu seyahatler evinizi havalandıracak. Adeta bir ayağınız havaalanlarında kalabilir, dünyayı turlayabilirsiniz…



 
YILA AİT VURUCU SON SÖZ : Bu yıl zihninizde ilham perileri yaratıcılığı paraya çevirmek için dolaşırken  ;  ladese tutuşmuş gibi- unutmamak için-tekerleme misali :  Aklım parayla dolu, para aklımda diyeceksiniz.





Yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu da biliyorsanız okumalarınıza onları da dahil etmenizi tavsiye ederim.


Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir yıl olsun.

Sevgiyle kalın
Yıldız



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder