30 Aralık 2015 Çarşamba

2016 YILINDA BALIK BURCU


Bu yıl hayatınızda aşk/sevgi festivali olacak. Genişleme gezegeni Jüpiter sizin 7'inci evinizde yol alırken, sizin tahmin edemeyeceğinizden daha fazla sizi sevenlerin etrafınızda olduğunu göreceksiniz. Bu aileniz, arkadaşlarınız, dostlarınız da olabilir ve onlar neye ihtiyaç duyarsanız ya da ne isterseniz vermeye, yerine getirmeye hazır olacaklar, kendinizi sevgi selinde yıkanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu güzel etki 9 Eylül 2016’ya kadar devam edecek, sonrasında Jüpiter ortağın parası, ortaklı mali işler ve güçlü sezgileri gösteren bölgeye taşınacak. Daha evvel hiç olmadığı kadar 6’ıncı hissinizin “çok güçlü” çalıştığına tanıklık edeceksiniz. Bu bazen ürkütücü bile gelebilir...! bu transit genellikle ortaklı işler ve miras için iyi bir durumdur, bu konular gündeminizdeyse fırsatlar olacaktır.

Satürn 10’ncu iş, kariyer ve ünlenmeyi gösteren bir bölgeye yerleşmiş bulunuyor ve buradaki mesaisi birkaç yılı alacak…
Disipline eden, sorumluluklar veren büyük öğretmenin bu konumda olması gayet iyi çünkü yaptığınız iş ne olursa olsun onda tecrübelendiyseniz, şeflik,müdürlük, patronluk makamına sizi yerleştirebilir ve sorumluluklarınızı çoğaltabilir. Haliyle beraberinde ödülleri de verecektir.

Mart başında finansal olarak başkalarıyla giriştiğiniz ilişkilerde duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ödünç veya borç para vermeyin.

Mars’ın iş kariyer evinizde uzun bir mesaisi var aynı zamanda Satürn de orada ve güçlerini birleştirecekler,  bu yıl hırslı ve iddialı olmak aslında pek fazla sorun olmayabilir… bazen ödüle ulaşacak yolun kaygan bir zeminde olduğunu, bazen de alev alev yanan asfalt yoldan geçtiğinizi düşünebilirsiniz. Yolunuza hızlıca devam edin.  Satürn-Neptün etkileşimi ile bazen kendinizi başkaları ne düşünecek diye merak eden halde de bulabilirsiniz.

Ortalık tabir yerindeyse cehennem ateşi olmuş, yanıyorken siz yine -akli ve düşünceli - olayların ruhsal boyutlarını da gören olarak , insancıl kalmayı başarabileceksiniz, ki herkes tarafından bilinen bu özellikler Balığın kendi doğasında var.
Başarınız yeteneklerinizi ortaya koymakla, heyecanla ve istekle hedeflerinizi kovalamakla, gelecektir bu sayede ruhunuzu satmadan kendi borunuzu istediğiniz gibi öttürebileceksiniz.



YILA AİT VURUCU SÖZLER : Sevgili Balıklar ; Büyük bir güce sahip olduğunuzu unutmayın, herkes size inanıyor ve siz de kendinize inanın.





Yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu da biliyorsanız okumalarınıza onları da dahil etmenizi tavsiye ederim.


Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir yıl olsun.


Sevgiyle kalın





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder