29 Aralık 2015 Salı

2016 YILINDA AKREP BURCU


Bu yıl kendinizi her zamankinden daha popüler hissedebilirsiniz. Neşeli Jüpiter 11'inci evinizde yol alırken, grup aktiviteleri, arkadaşlıklar, hedefleriniz ve çıkacağınız seyahatler konusunda size fırsatlar yaratacak, bu alanlardaki olumlu durum sizden fazlaca söz edilmesine ve tanınırlık çemberinizin genişlemesine sebep olacaktır.
 Herkesin davet listesinde 1 numaraya yerleşiyor olabilirsiniz, neden olmasın ? Ajandanız 9 Eylül 2016 ‘ya kadar katılacağınız etkinliklerle dolu olabilir, sosyal hayat son derece canlı ! Jüpiter bu tarihten sonra 12'inci evinize girdiğinde aktivitelerde vites küçültme zamanını gösterecek, daha kendinizi geliştireceğiniz daha özelinizde baş başa kalacağınız bir süreci işaret edecek.

Jüpiter bu yerleşimde sosyal ağ oluşturma ve onu genişletme konusunda da fırsatlar verebilir ki günümüzde birçok oluşumu, etkileşimi, popülariteyi sosyal medya üzerinden elde ediyoruz.
 Yine internet üzerinden satış işi ile uğraşıyorsanız ya da buna benzer network bağlantılarıyla yapılan bir iş dalındaysanız bu yıl bazı gezegen görünümleri gereği karışık durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu bağlamda detaycı ve dikkatli olmakta fayda vardır.

Sosyal hayat bu kadar hareketli ve kulaklarınızda nefis müzik tınıları yer etmişken, keskin bakışlı bir atmaca misali para, iş ve finans konularına dikkatinizi odaklayın. Satürn çekmiş sandalyeyi paşalar gibi kurulmuş iş, para ve finans evinize ; kaynaklar yeterli olmayabilir, elinizdeki para harcanarak uçup-gidebilir, iş fırsatları yetersiz olabilir.
Kredi kartları harcamalarınıza dikkat edin, ödenecek faturalarınızı dikkatli takip edin hepsi için bütçe ayarlayın, para ve harcama konusunda yeni bir zihniyet yaratmak için Satürn bu yerleşimde size dersler ve tecrübeler vermeye gelmiş olabilir.

Finansal konular yılın ilk 4 ayı çok fazla dengeli gözükmüyor.

Ek olarak Mars’ın uzun bir süre 2'inci evinizde kalacağını düşünürsek iş, para, finans konularında dikkatli olmanız gerektiğini bir kez daha yinelemek iyi olacaktır. Bu süreçte fazla para harcamak, spekülatif olgular, hisse senedi piyasalarına yatırım yapmak, fazla açılmak, fazla kredi çekmek için gerçekten iyi bir zaman değil.  Yılın başında iyi bir planla kredi kartlarınızın borcunu ödeyin ve onların kullanımını dondurun ve rahat bir nefes alın, inanın pişman olmayacaksınız.


YILA AİT VURUCU SÖZLER  : Para konusunda safiyane davranışlar içinde olmayın, akılcı tutumlarla bu yılı risksiz atlatmaya bakın hatta kirli çıkınınızda bir miktar zor zamanlar için acil durum paranız olsun, böylelikle tasarruf etmeyi de deneyimlemiş olacaksınız.




Yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu da biliyorsanız okumalarınıza onları da dahil etmenizi tavsiye ederim.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir yıl olsun.

Sevgiyle kalın





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder