28 Aralık 2015 Pazartesi

2016 YILINDA TERAZİ BURCU


 Bu yıl oldukça sessiz başlayabilir. Güzel bir kelebek gibi kozadan  çıkmak için doğru zamanı, sabırla bekler misali.

Jüpiter 12'inci bilinçaltı, karma ve gizli güçleri temsil eden bir evde yol alırken, bilincinizi genişletmek için başkalarına yardım odaklı eylemlerde bulunabilirsiniz. Ayrıca içe dönmek, meditasyon, dua, terapi gibi olgular için de uygun bir zamandır. Bütün iyi dileklerinizi, güzel enerjilerinizi, güçlendirdiğiniz maneviyatınızı sıkıca tutun ve bunların size geri dönüşlerini Jüpiter 9 Eylül 2016 da Terazi burcuna geçtiğinde tek tek göreceksiniz ve aynı zamanda yeni bir döngünün kapısı da bu tarihte size açılmış olacak, yeni bir yaşam, yeni başlangıçları size müjdeleyecek. İşte o vakit kozasından çıkan kelebek misali ne kadar güzel kanatlarınız olduğunu fark edip, aynı hayranlığı başkalarının üzerinde de yaşatabilirsiniz.

Mart ayında iş ve kariyerinizle ilgili bir fırsat önemli bir arkadaşınızın etkisiyle ve geçmişte yaptığınız sıkı çalışmanın eseri olarak size gelecektir.

Spekülasyonlardan kazanım ve yatırımlar için yılın ortası hiç uygun bir zaman olmayabilir.

Bu yıl eğitime yaptığın yatırım ve harcadığın zaman uzun vadede size kazanç getirecektir.

Satürn 3’üncü evinizde yol alırken, düşünceleriniz negatif,umutsuz bir atmosfer içinde olmuştur ve bu yıl da Satürn bu yerleşimde yol almaya devam edecek. Neptün ile kuracağı sert kontağında artık bu atmosferden kurtulmak için bir şeyler yapmanın gerekliliğini size hatırlatacaktır. Kendi yarattığınız yanılsamaları görerek, nasıl olumsuz düşüncelere çekildiğinizi idrak edeceksiniz bu noktada zorlanıyorsanız, yardım almayı denemelisiniz.

Mars bu yıl geri gidecek ve haritanızdaki 3’üncü evdeki yolculuğu biraz uzun sürecek bir yandan bu yerleşimde Satürn’ün yarattığı buhranla ve kilitlenmişlik hissi ile  uğraşırken diğer yandan agresif Mars’ın bu yerleşimi ile iğnesini sokmak için çıkarmış yabanarısına dönüşebilirsiniz. Karşı tarafa saldırı yapmadan evvel önce bir kendi tarafınızdaki durumu iyi bir değerlendirin.
Eğer bu güçlü enerjiyi kendinize çevirip olumlu yapılandırabilirseniz, eğitim, okul, dikkatli iletişim konularında emek sarf ederseniz. Gerçekten faydalarını görebilirsiniz.



YILA AİT VURUCU SÖZLER  : Sevgili Teraziler, büyük bir kalbiniz var. Onu takip edin, dikiz aynanıza koyduğunuz geçmişinizi geride bırakın, hayatı sevin ve aşk için yaşayın.






Yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu da biliyorsanız okumalarınıza onları da dahil etmenizi tavsiye ederim.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir yıl olsun.

Sevgiyle kalın




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder