28 Aralık 2015 Pazartesi

2016 YILINDA BAŞAK BURCU


Bu yıl “sizin yılınız” , evet bazı zorluklar olabilir ama genişleme gezegeni Jüpiter Başak burcunda ve bu da imajınıza ve atacağınız adımlara ekstra güç ve enerji verecektir. Bu yıl kendinize güveniniz de tam olabilir. Yolunuz açık ve bu yolda belki size faydası olmayacağına inandığınız birkaç insanı eleyerek ve bundan dolayı bagajınız hafif ve kaygısızca yola devam ediyor olabilirsiniz. Jüpiter’in  1nci - yükselen burcu evinizde olması, başlangıç enerjisi verir, yeni yaşam evresidir ve istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Eğer ulaşmak istediğiniz bir hedef varsa bu süreçte adeta evren sizin için çalışacak ve gerçekleşmesi için her imkan önünüze açılacaktır.

Jüpiter 9 Eylül 2016 ‘ dan sonra iş ve kariyer alanınızı gösteren bölgeye girdiğinde finansal konularda büyük gelişmeleri görebilirsiniz. İki farklı işi bir arada yürütmeniz ve gelirinizin bu sebepli de artması mümkün olabilir. Eğer kendi işinizin sahibiyseniz, yaratıcılığınız ve fikirleriniz, kazancınızın genişlemesinde çok büyük bir paya sahip olacaktır.  

Şubat sonuna doğru Venüs, haritanızda  iş ve çevresini gösteren bir alana taşındığında, doğru kişilerle çalışıyor olmak, yeteneklerinizi sergilemek adına, size fayda sağlayacaktır.

Mart ayında ki Güneş Tutulması Kariyer anlamında heyecan verici durumları önünüze getirebilir.

Eylül 2016 da kişisel çekiciliğiniz sizi bir dağın zirvesine taşıyabilir, niyetlerinizin iyi olması, akıllıca hareket ediyor olmanız,  işinizin güvende olmasını sağlayacaktır.

Satürn 4'üncü yuva ve ailenizi gösteren bir bölgede geçen yıldan bu yana yol alıyor ve bu yılda aynı alanda transitine devam edecek, evinizi yenilemiş, taşınmış veya bekarsanız ailenizden ayrılıp ayrı bir hane açmış olabilirsiniz. Bu değişimler size “evin” ne demek olduğunu gerçekten öğretmiş olabilir, belki de bu durumlar henüz başınıza gelmedi bu yıl Satürn sizi tam etkisi altına alacak ve bunları bu yıl yaşatacak.  Neptün ile sert temasa geçtiğinde evinizin sıhhi tesisatındaki bir arıza durumu günlük yaşamı işkenceye çevirebilir. Ev içindeki olaylar ve durumlar sebebiyle bu alanda çok fazla sorumluluğunuz ve yapmanız gereken birçok görev olabilir.
Ayrıca ateşli Mars da bu yıl yapacağı gerileme sebebiyle ev, yuva hanenizi gösteren bu bölgede beklenenden çok fazla kalacağı için, evde yaşayanlarla aranızda oldukça elektrikli durumlar oluşturacaktır.  Olan bitene karşı yabancılaşmayın, yapılması gerekenlerden kaçmayın, böylece gergin bir atmosferin içinde çok fazla göze batıyormuş gibi olmazsınız, her şeyin farkında olun, kıskançlık krizleri yaratıp durumu telefonun sim kartını kıracak/kırdırtacak boyutlara getirmeyin.

Bekarsanız yeni birisiyle tanışmak için bu yıl kötü sayılmaz sadece karşınızdaki kişinin ihtiyaçlarına, taleplerine dikkat edin… size çekici gelebilir ama bir anda istekleriyle , sinir kat sayınızı yükselten buhranın içine de sürükleyebilir.



YILA AİT VURUCU SÖZLER  :Sevgili başaklar, ne verirseniz onu alırsınız, ne kadar cömert ve dağıtan olursanız o kadar güçlü bir patron olabilirsiniz. Bumerang misali yaptıklarınızın size geri dönüşü katlı misli olurken, mertebenizi de yüceltecektir.





Yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu da biliyorsanız okumalarınıza onları da dahil etmenizi tavsiye ederim. 



Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir yıl olsun.

Sevgiyle kalın





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder