28 Aralık 2015 Pazartesi

2016 YILINDA ASLAN BURCU


Jüpiter 2’inci iş,para ve sahip olduğunuz değerleri gösteren evinizde yol almaya bu sene de devam ediyor ve bu yolculuk Eylül 2016 ‘ya kadar sürecek.
İş konularında, işten elde edilen gelir, kazanımlar, ekstra bonus/zam, promosyonlar, terfi anlamında, bu yıl şanslısınız.  Fakat kasanıza giren ekstra gelirleri de aynı hızda harcama eğiliminde olacaksınız ya da ödemeniz gereken yerler varsa gelen para bu açıkları kapamaya yarayacaktır.

Satürn  haritanızda aşk, ilişkiler, yaratıcılık, sanat,hobiler, çocuklar ve tatilleri gösteren bir bölgede  geçen yıldan bu yana yol alıyor ve bu yıl yine bu bölgede kalarak sizi zorlayacak ve dönem dönem bu konu başlıklarından biri veya birden fazlasında hayal kırıklığına uğratacak.
Aşk hayatınız; iş konuları sebebiyle parlak geçmeyebilir, işten vakit bulamayıp, birbirinize yeterli zamanı ayıramayabilirsiniz.
İş ve kariyeriniz o kadar yoğundur ki çocuk yapma fikri şuan size uzak olabilir.
Bir başka açıdan bakıldığında partner ile aranızda sorumlulukları yüklenme anlamında farklar oluşabilir ve bu sizi yorabilir yine partnerin kumar vb. olgulara eğilimi ve bu sebepli parasal kayıpları, sizin özel hayatınızı günden güne etkiler hale gelebilir, aranızı açabilir.
Mars’ın da bu bölgede uzun süre kalacağını düşünürsek –Mayıs sonu & 2 Ağustos-27 Eylül 2016 süreci – fevri davranışlar gerçekten bir felaket olabilir. Dikkatli ve akılcı davranmakta fayda vardır.

Mart 2016 başındaki Güneş Tutulması, para, ikramiye veya hediye getirebilir.

Mart ayının 2’inci yarısında finansal yatırım ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz Jüpiter-Neptün karşıtlığı bir hayal kırıklığı yaratabilir. Tam iş oldu el sıkışacağız derken , karşınızda o eli uzatacak insanı bulamayabilirsiniz.

1 Eylül 2016 da ki Tutulma finansal konular, iş fırsatları ve para konusunda yeni başlangıçları söylüyor.
Ekim ayında kariyer konuları dikkat çekici olabilir, sosyal mecrada algıyı dağıtmadan bir noktada tutmaya çalışın.
Jüpiter güz döneminde Terazi burcuna, 3'üncü evinize geçtiğinde, uzunlu-kısalı yolculukların da müjdesini veriyor olacak, ayrıca zihinsel ve öğreti anlamında da uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz… Kışa girerken kayak pistlerinin kapısını vurduğunuz sırada valizinizde en son merak sardığınız konuya ilişkin kitapları da taşıyor olacaksınız.


YILA AİT VURUCU SÖZLER  :  Sevgili Aslanlar, temiz iletişim size çok büyük faydalar sağlayacaktır, bu yıl içinde katılacağınız yeni grup veya organizasyonlar size yeni ilişkilerin kapısını da açacak ve burada  öğrendikleriniz, gelişiminizi bir sonraki aşamaya taşıyacaktır.



 Yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu da biliyorsanız okumalarınıza onları da dahil etmenizi tavsiye ederim.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir yıl olsun.

Sevgiyle kalın






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder