28 Aralık 2015 Pazartesi

2016 YILINDA YENGEÇ BURCU

İyimser Jüpiter 9 Eylül tarihine kadar 3'üncü iletişim, kardeşler, kısa yolculuklar, komşular evinizde yol alacak. Bu yıl yapılacak bir çok kısa yolculuk için şanslı olacaksınız. Bu ister sevgilinizle deniz kenarında  el ele yürüyerek zaman geçirmek olsun, ister büyükannenizin köydeki evini ziyaret edip, yaptığı nefis köy yemeklerini tadına varmak olsun, her ikisi de bu yıl  aynı mutluluğu size yaşatabilir. Nereye giderseniz gidin, iletişim konularında yayacağınız etki, ihtişamlı olacaktır, kardeşler ve komşularınızla olan ilişkileriniz sizi gerçekten aranan ve popüler birisi yapabilir.
İletişimin büyüklüğünü ve Jüpiter sayesinde  yarattığı kitleyi ve size giydirdiği büyülü aurayı seveceksiniz.


Nisan ayında destek veya gizli bir itici güç ile (görünmeyen el sayesinde) kariyer hayatınızda yeniden parlamayı, aktif bir süreci yaşamayı deneyimleyeceksiniz.

Jüpiter, Eylül 2016 dan sonra 4ncü yuva evinize geçecek ; ailenize belki son zamanlarda gösteremediğiniz ilgiyi fazlaca vermeyi planlayabilirsiniz ayrıca evinizi büyütmek, genişletmek isteyebilirsiniz, ailenize-hanenize yeni üyeler katılabilir, Jüpiter sayesinde ev yaşantınız son derece aktif, parlak ve canlı olacaktır, ev alım-satımlarında da bu yerleşim size destek verecektir.

Satürn sizi iş konularında ve iş çevresinde ve buradan gelen sıkıntılar sebebiyle zorluyor, hatta batağa sokuyor diyebiliriz ama pes etmek yok, umutsuzluğa kapılmamalısınız.

Neptün Satürn’e sert bir kontak kurduğu dönemde ; - ki bu  2015 yılının son çeyreğinde de olmuştu,-  çalışma mahiyetinde çıktığınız seyahatlerinizde problemler yaşamanız mümkündür. Aynı zamanda bu uzak mesafedeki kişilerle  yaşayacağınız iletişim sorununa da işaret ediyor.
Uluslararası bağlantıları olan bir işte çalışıyorsanız bu yıl iletişim bağlantılarınız için ekstra önlemci olmalısınız, kendinizi iyi ve doğru ifade etmek için çok çaba sarf edebilirsiniz. Özellikle de hukuksal konular sebebiyle davalık durumlarınız söz konusuysa bazı engeller ve belirsiz durumlarla karşılaşmanız olasıdır.
Mars iş evinizde uzun bir süre misafir olacak zira bu yıl onun gerilemesini tecrübe edeceğiz.
Mayıs sonu  ve 2 Ağustos-27 Eylül 2016 tarihleri arasında haritanızdaki bu yerleşimde kalacak, başkalarıyla olan ilişkilerinizde öfkeye mahal vermeyin, başkalarının yarattığı sorunların bazı durumları kontrolden çıkarması mümkündür yine bu sebepli sizde yaratacağı öfke nöbetlerini de dizginlemeye çalışmalısınız.
YILA AİT VURUCU SÖZLER :  Sevgili Yengeçler, bu yıl hayırsever olabilirsiniz,başkası için iyi niyetli bir adım atabilirsiniz, tanımadığınız insanları kendi gönül kapınıza buyur edin, bilmediğiniz bir yaşam için mücadele eden, zorluk yaşayan bu insanlardan yeni bir şey öğrenmek ruhunuza dokunacaktır.




Yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu da biliyorsanız okumalarınıza onları da dahil etmenizi tavsiye ederim.




Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir yıl olsun.

Sevgiyle kalın,





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder