28 Aralık 2015 Pazartesi

2016 YILINDA KOÇ BURCU




Uranüs burcunuzda bu yıl da yolculuk yapmaya devam ediyor, yaratıcı değişimler için size bolca enerji verecek ama Koç’un doğasında acelecilik, ataklık, bazen her şeyi hızlıca yapma durumları var, bunu biraz ekarte etmesi gerekecek, planlarınızı önceden düşünüp, dikkatlice gözden geçirin ve sonra eyleme dökün. Orijinal fikirlerinizi, hiç kimsenin düşünmediği yaratıcı düşüncelerinizi iyi bir eylem planıyla hayata geçirin.

Mars, sizin öz gezegeniniz, yoğun ve güçlü bir işaret olan Akrep burcuna yılın ilk günleri itibari ile yerleşecek . 3 Ocak-5 Mart 2016 tarihleri arasında Akrep burcunda olacak bu da size keskin bir şekilde olaylara odaklanma yetisi verecektir. Ama bir adım ileri iki adım geri hallerine gireceği RETRO/GERİLEME sürecinde ki bu 17 Nisan – 29 Haziran 2016 arasında olacak. ( Mars her 2 yılda bir 2 ay geri gider)
Bu gerileme süreci insanların bakış açılarını dikkate almanız için iyi bir zaman olabilir.
Obsesif ve sonuçları ne olursa olsun, istediğinizi alma konusunda direten bir yapı sergilemek size zarar verecektir, bu süreçte buna dikkat etmelisiniz, duygularınız uçucu olabilir…

Jüpiter’in yerleşimi kariyer konusunda sizi şanslı yapıyor belki aynı pozisyonda olduğunuz çalışma arkadaşlarınızın arasından sıyrılarak bir üst kademeye geçen siz olabilirsiniz, spot ışıkları üzerinizde olabilir. Bunun için eğer ki bir mücadele varsa şüphesiz ki Koç burcunda ki durdurulamaz enerji rakiplerini ekarte etmeye yetecektir.

Satürn’ün yerleşimi seyahatler evinizde belki çokça seyahatleriniz olabilir bu anlamda sizin gibi ateş burcu olan Yay da ki Satürn sizi iyi yönde destekliyor fakat şu da bir gerçek ki diğer gezegenlerle yerleşimi gereği seyahatlerinizde problemlerle karşılaşmanız da çok mümkün.
Mart ’dan Mayıs sonuna kadar ve 2 Ağustos’ dan 27 Eylül’e kadar (bu süreçte Mars seyahat bölgenize geçmiş olacak) bu zaman aralığında gideceğiniz yolculuklarda sabırlı ve özenli olmanız sizin hayrınıza olacaktır.
Ayrıca dar kafalı, fanatik inançlara karşı kendinizi korumak isteyeceğiniz de bir dönem. Kendinizi saldırgan durumlar karşısında hemen karşı atağa geçme eğiliminde hissedebilirsiniz ama bu gibi durumlarda muhakkak oto kontrolünüzü elden bırakmamalısınız.

1 Eylül Güneş tutulması iş konusunda önemli bir gelişme veya parada artış, ani bir promosyonun, para girişinin olabileceğini müjdeleyebilir.

18 Eylül civarı kendinize aşırı güvenmek, dikkatsizce davranmaktan çekinin özellikle iş hayatında bu durum sıkıntı yaratacaktır.
Son olarak şans, bolluk, büyüme gezegeni Jüpiter Eylül ortasında evlilik, ortaklık ve sözleşmeler evinize taşınıyor, iş ortaklıkları geliştirmek için fırsatlar sunacak, bekarsanız  ve bir ilişkiniz yoksa Jüpiter’in bu tarihten sonra devam eden 1Yıllık süreçte göstereceği destek  altında hayatınıza ciddi bir ilişkiyi sokabilirsiniz. Evlilik yapabilirsiniz.


YILA AİT VURUCU SÖZLER  :  Sevgili Koçlar ; Bu yıl aşırı hassas ve alıngan yapıda olabilirsiniz, belki kalp kırıklıklarınız da olabilir ama bunları affetmek, geride bırakmak sizin hayrınıza olacaktır.Kalbiniz ve ruhunuz bu yükleri daha fazla taşımadığınız için size minnet ve şükran duyacaktır.





Yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu da biliyorsanız okumalarınıza onları da dahil etmenizi tavsiye ederim.


Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir yıl olsun.

Sevgiyle kalın,





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder