28 Aralık 2015 Pazartesi

2016 YILINDA BOĞA BURCU



Bu yıl genişleme gezegeni Jüpiter ile" romantizm, aşk, eğlence, hobiler/boş vakit aktiviteleri, tatiller ve çocuk " konu başlıklarında şanslar elde edecek ve olumlu etkiler altında olacaksınız. Evliyseniz ve ailenizi genişletmek istiyorsanız bebek düşünebilirsiniz. Sanatsal bir alanda çalışıyorsanız yaratıcılığınız çok güçlü ve bu konuda başarılarınız  mümkün olacaktır.

Başkalarının parasını yöneten durumdaysanız,bir sermaye ile ortağınıza bağlıysanız, bu yıl para konularına dikkat etmeniz gerekebilir eğer böyle bir durum yok ise harcamalarınıza ve kredi kartı borçlarınızın katlanmamasına dikkat etmelisiniz. Kredi almak istiyorsanız ve krediniz varsa kredi borcu ödemelerinizde zorlanmanız mümkündür. Neptün 11’inci evinizde ve arkadaşlardan gelen parasal zararları ve beklenilmez durumları gösteriyor.
En iyi dostunuza bir destek, bir kredi açmak isteyebilirsiniz ama önceden anlaşma ve net bir geri dönüş tarihi istemelisiniz, aksi takdirde sonrası incinen duygularınızdan dolayı sadece size hüzün ve büyük külfet olacaktır. 
Ağustos ortasında ki Ay tutulması heyecan verici bir kariyer fırsatı getirebilir.

Belki bir faaliyet alanı değiştirmeniz gerekebilir bu ürkütücü olabilir ama yeteneklerinizi ortaya koyup göstermek adına harika bir süreç olacaktır. Eğer becerilerinizi mükemmelleştirmek için çok çalışırsanız, yeni bir profesyonel ve sosyal hayat önünüze açılacaktır.

Jüpiter Eylül ayı içinde Terazi burcuna geçtiğinde iş ve çalışma hayatı, iş çevresi konularını hareketlendirecek, bu anlamda da odak noktanız kariyeriniz olacaktır. İşinizi genişletme ve ilerletme fırsatını bu tarihten sonra tam 1 yıl boyunca yine bulabileceksiniz.

YILA AİT VURUCU SÖZLER : Sevgili Boğalar ; Bu yıl dikkat etmeniz gereken husus ise çok fazla harcama yapmamak ve borçlanmamak olacaktır, özellikle gideceğiniz seyahatlerde ipin ucunu kaçırmamaya dikkat edin.





Yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu da biliyorsanız okumalarınıza onları da dahil etmenizi tavsiye ederim.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve şanslı bir yıl olsun.


Sevgiyle kalın,




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder