30 Aralık 2020 Çarşamba

Yay 2021

 


Jüpiter ve Satürn Kova’da birleşerek muhteşem buluşmayı gerçekleştirdi, emin ol bu ikili yıla damgasını vuracak! 

İletişim ve zihinsel konularda olumlu bir tutum getirebilir. Eski ve sınırlayıcı inançlar ortadan kalkacak ve sen daha önemli bir şeyden yararlanıyor olacaksın. 

Zihnini isteklerine odaklarsan onları hayatına çekmen çok kolay olacak.

Bu ikili aynı zamanda öğrenmek, öğretmek, çalışmak, yazmak ve seyahat etmek için güzel bir fırsat sunacaktır.

Satürn ciddi akademik hedeflerin varsa sana sorumluluk ve disiplin vererek yardımcı olabilir.

Şubat ortası & Haziran ortası ve Aralık sonu zamanları gezegen görünümleri gereği çok yoğun bir iş yükü sebebiyle zihinsel yorgunluklar getirebilir. Tükenmişliği önlemek istiyorsan bu zamanlarda kendine vakit ayırdığından emin ol.

Beklenmedik şans yorgunlukla veya mücadele ile sana ulaşabilir. Günlük yaşamın bu süreçte günü gününe uymayabilir. Fazlaca çalışma ve efor isteyen fırsatlar beraberinde olabilir. Sağlık konularına bu süreçte özen göstermen bir diğer önemli meseledir.

Jüpiter kısa süreliğine yaz dönemi Balık burcuna geçiyor, aile ile vakit geçirmek istersen, bu muhteşem günleri takip et.

Uzak bir yere taşınmak veya orada ikamet etmek istersen fırsatlar ayağına gelebilir.

Yılın ortasında ki Güneş tutulması önemli bir yeni ortağı müjdeleyebilir veya mevcut ortağın varsa onunla yeni bir aşamayı.

Yılın sonunda ki Ay tutulması ile sana uymayan bir iş ilişkisini sona erdirebilirsin. Ya da kariyerinde bu vakte kadar durmuş gibi görünen bir şeyler artık ilerleme kaydediyor olabilir.

Jüpiter gelecek yıl ev hayatını canlandıracak, işini uzaktan takip edebilir veya iş için sık seyahat edebilirsin.

 

Mutlu yılların olsun, kendinde, tercihlerinde, görünümünde değişimler olacak ve bu sana çok iyi gelecek! Bu yıl şartlara göre değişkenlik gösterip-esnek olan hep kazanır.

                        @yildizgonullu.blogspot.com          @yildiz_gonullu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder