2 Ekim 2020 Cuma

VENUS BAŞAK BURCUNDA

 




Uzun zamandır bloğu boş bıraktım, birileri ele geçirmeden gerçek sahibinin Yıldız olduğunu hatırlatma zamanı.

Instagram yayınlarımı blogumun sağ üst köşesinde gösteren bölüm her nasılsa???- benimle hiç alakası olmayan verilerle doldurulmuş ve ele geçirilmiş! Sabote edilmiş! Temizlik gerekti 😔


Mars Retro ve Merkür Akrep de ve şimdilerde Uranüs ile karşıt açı yapıyor, Merkür’ün de Ekim ayı içinde geri gideceği düşünülürse, siber saldırılara ya da aleni düşmanlıklara dikkat etme zamanının geldiğini hatırlatır mahiyette olmuş!!! Lütfen siz de iletişim araçlarınıza dikkat edin.

 

                                              

Peri kızı Venüs (2 Ekim-27 Ekim 2020 arasında Başak burcunda)

 

Para, küçük şanslar, aşk, sevgi, tutkular ve zevkleri yöneten Venüs toprak burcu olan Başak’a girdiğinde; sevgi ve şefkatimizi pratik yollarla ifade edip daha sağlam ilişkiler arıyor olacağız.

Önem verdiğimiz kişilere daha fazla odaklanabiliriz. Ortaklıklarımızla daha rutine girmiş bir ilişkiden tat alıp – memnuniyet duyabiliriz.

Bu dönem bekarlar için daha fazla sorumluluk alan kişilere yönelim olacaktır ve ilişkiden bu beklenecektir. 💟💟

 

Bu yolculukta iyi açıları hangi gezegenlerle ve hangi tarihlerde yapacak?

 

11/12 Ekim 2020 Venüs ile Uranüs arasında güzel bir bağlantı var; Sürpriz görüşmeler, tanışmalar ve haberler gelebilir. Sosyal medyada iş yapıyorsanız, içeriklerinizi peş peşe görücüye çıkarabilirsiniz.

19/20 Ekim 2020 Venüs ile Jüpiter uyumlu açıda (hayırlı bir görünüm bu) Bir ödül, düşeş bir para, sürpriz bir fırsat olabilir. (özellikle toprak grubu mensuplarına Başak-Oğlak-Boğa)

24/25 Ekim 2020 Venüs Satürn ile uyumlu açıda bazı kalıcı çözümler ve anlaşmalara kapı açılacak, masa başı görüşmeler, metodik ve detaylara dalınacak, teknik çalışmalar yapılacak zamandır.

 

Biraz Günlük Hayat;

Bu ay içinde Venüs Başak enerjisi ile evde ki erzak dolaplarınızı, ecza dolaplarını ve ilaçlarınızı gözden geçirip-süresi bitenleri ayıklayabilirsiniz, buzdolabınızı komple elden geçirebilirsiniz, evinizi kış formatına çevirmek için derin bir temizliğe niyet edebilirsiniz, daha sağlıklı yiyeceklere, vitamin değeri yüksek ve sindirimi kolay gıdalara yöneliminiz, mütemadiyen olacaktır, organik pazarlar, yöresel pazarlar ve yöresel gıdalar size bu süreçte daha hoş görünecektir…

 

Venüs Başak yerleşiminde Burçları neler bekliyor? Genel bir yorum olacak ve birazcık da neşeli ve eksantrik 😊

 

Sevgili Koç : Etrafında bir şeyler uçuşuyor ve sana ürkütücü geliyor olabilir ama Venüs ile yeniden inşa etme fırsatı verileceğini biliyorsun; değil mi?

Sevgili Boğa : Büyük yaratıcı projelerin ilerleyebilir, onları besle, emin ol Venüs ile büyümeye mahkum 😊

Sevgili İkizler: Eğlenmeyi hak ediyorsun, sevdiklerini bir araya getir, kutlama yapmak için pek çok sebebin var. Yeni bir proje veya finansal teklif yolda.

Sevgili Yengeç: Bir hayal kırıklığı yine seni boşa çıkarıyor olabilir, neden böyle olduğunun üzerinde durma, ileriye dönük olarak neler yapabileceğine bak.

Sevgili Aslan: Şu anda sezgilerin son derece önemli ve bu süreçte yeni bir önsezi alırsan onu takip et, bu sayede hemen paranın üzerinde olacaksın 😊

Sevgili Başak: Yeni romantik bir ilişki mümkündür ya da güncel bir ilişki için yeni bir başlangıç olabilir. Fikirlerin bu dönem saf altındır onları besleyin ve büyütün.

Sevgili Terazi: Umut sonunda geri dönüyor. Sağlık olarak zor bir durumdan iyileşme evresine geçiyorsun, tünelin ucunda ışık göründü.

Sevgili Akrep: Bilge benliğin tam olarak ne yapman gerektiğini bilir, kara kaplı defteri açma vakti, gerçek tam olarak oradadır.

Sevgili Yay: Elinde ki işlere odaklanma zamanı, masanda ki föyünde çok şey var, dikkatini toplarsan hepsini halledebilirsin.

Sevgili Oğlak: Romantizm, keyif veren ilgi alanları, hoşgörü, merhamet hepsi kulağa iyi geliyor, değil mi? Venüs’ün yol boyunca bırakacağı ipuçları bunlar, hepsini yaşamak için lütfen takip et 😊

Sevgili Kova; Her zamankinden daha hassassın. Duygularını sıkıştırıp konsantre hale getirme, serbest bırak, sadece zihin ile değil kalbinden gelenlerle de konuşabilirsin.

Sevgili Balık; Hayatının bazı yönlerinde güvenliği sağlıyorsun; bu iş, para, ev ve sevgi paylaşımlarından biri olabilir … belki de hepsi … 😊

 

Bizler Venüs’ün bu yolculuğu ile Başak’ın bir insana tüm kalbiyle ve pişmanlık duymadan yaklaşma kapasitesini öğrenme fırsatı bulacağız...

 

Zorlu bir Ekim ayında Venüs’ün güzel temasları bize nefes almayı sağlasın ve umudu yeşertsin.



Insta: yildiz_gonullu

mail: gonulluyildiz@gmail.com



Yıldız Gönüllü 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder