12 Ekim 2020 Pazartesi

2020 YILININ SON MERKÜR GERİLEMESİ


 

Merkür   14 Ekim 2020’de 11°Akrep burcunda gerilemeye başlayacak.
☿ Merkür ☿  28 Ekim 2020’de Terazi burcuna dönecek.
☿ Merkür ☿  Gerilemesi 4 Kasım 2020’de 25°Terazi de sona erecek.

 

Akrep burcu toplumun tabu konularını yönetir; para, güç, cinsellik, kontrol, ölüm ve vergiler. Merkür ilk Akrep de geri dönmeye başladığında bu başlıklardan biri veya daha fazlası gündem olmaya namzettir.

Terazi burcuna geri döndüğünde bu defa hayatımızda ki sözleşme, anlaşma, taahhütler ve ilişkiler etrafında birtakım olaylar cereyan edecek ve olumlu olumsuz bazı şeyleri karşımıza getirecektir.

 

Merkür retrosu esnasında anlaşılmaz bir nedenden ötürü kendimizi daha şüpheli ve daha güvensiz hissedebiliriz.

Herhangi bir finansal/parasal konuda karar verirken dikkatli olmak lazım.

Merkür retrosu karar verme ve düşünme molası olabilir.

Ne için savaşmaya değer olduğunu ve bunun yerine neyin dinlenmeye bırakılması gerektiğini netleştirmeye yardımcı olabilir.

Merkür gerilemesi sezgisel anlamda zihnimizi bir yolculuğa çıkarıyor, zihin açık olduğu müddetçe eskiye yönelik pek çok şeyi yol boyunca hayret ederek öğrenebiliriz.

Teknolojik ürünlerinizin hepsine dikkat edin, İçinize sinmediyse aldığınız kursu değiştirin, İşverenseniz doğru elemanı bulmak için biraz daha sabredin.

 Bu süreç politik oyunların, uluslararası ilişkilerin çok önemli olduğu zamanlar olacak ve ilgili olaylar gündemi dolduracak.

Sosyal medya mühendisliği yapanlar bu konuda önemli itiraflarla fenomen olanların ya da büyük rakamlı takipçileri olanların sırlarını, kazançlarını açıklayabilirler.

Hayatın yükü ve ağır travmaları sizi daha fazla yeme-içme olaylarına sevk edebilir.

Eski dostlarla mail, mesaj veya tesadüfen karşılaştığınız bir ortamda görüşebilirsiniz ve pek çok havadis alıp eskileri yad edebilirsiniz.

6 ay evvel gönderdiğiniz bir özgeçmişiniz bir iş teklifi olarak size bu süreçte dönebilir.

Merkür hileli bir gezegen – bu süreçte ortaklı bir iş niyetindeyseniz ve içinde dudak uçuklatacak kadar büyük paralar varsa işi enine-boyuna araştırmadan, tüm ayrıntıları gözden geçirmeden adım atmayın.

Başkalarının cümleleri içinde verdikleri gizli mesajlara ve onların beden dillerine dikkat edin.

Kozmetik ve güzellik eylemleriniz için daha iyi bir zamanı bekleyin.

Yeniden dekore etmek istediğiniz mekanınız varsa ve ya gardırobunuzu baştan aşağı yenilemek, yeni kıyafetler almak isterseniz iki kere düşünün.

Hukukçular, barışa hizmet edenler, müzakereci, işbirlikçi olanlar, büyükelçiler öne çıkıyor, dikkat çekiyor olacaktır... Merkür gerilemesi olayları değiştirip - tersine çevirdikçe, kıymetli şey bir elden diğerine geçtikçe bazı ilişkiler yeni bir boyut kazanabilir. İtibar önemli olabilir. Teminat alma bahanesi ile sizi kontrol edebilirler.


Terazi de ki Merkür lehte ve aleyhte ki durumları, bağlantıların ne olduğunu, adil olup-olmadığını bilmek isteyecek.

Akrep de ise kimin neyi ödediğiyle, perde arkası durumlarla, gizli ittifak ve maliyetlerle ilgilenecek. 

 

Yıldız Gönüllü,  12 Ekim 2020


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder