28 Mayıs 2018 Pazartesi

İKİZLERİN ZAMANI




Zodyak’ın ilk işareti Koç‘dur. Hani görselinde bilumum koç, koyun ve hatta şirin kuzuları kullandığımız. Hemen ardından gelen Boğa; onun için söylenecekler arasında, delici boynuzlar, et için sığır süt için inek akla geliyor ve bir sonraki durak ise ilk insan görselinin yer aldığı İkizler burcu.

O İkiz. Vücutta akciğerleri yöneten tabela ona ait. Yaşamak için aldığımız nefes ve yine o nefes konuşurken bize yardımcı oluyor. Bu ruhumuzun sesi.

İkizler burcu birbirimize dokunmak için uzandığımız eller.
El sıkışmak ne kadar onurlandırıcı bir durum. Kontratlar ikizlerin spesiyallerinden.  
Yine o eller akla yazıları getiriyor; Kaligrafi (güzel yazı sanatı)  yazılan her kelime akıp devam eden canlı ses misali,  ahh… o görseller nasıl bu kadar güzel olabiliyor?


Çeşitlilik onların ikinci adı olabilir. İkizler nerede olursa olsun yeni fikirlerin peşinde. Keşfetmek, merak ve değişime açık olmak onlar için söylenecekler arasında.

Bilgi dizisi için şaşırtıcı derecede kapasiteleri var. Gelen bilgiyi adeta havada yakalar, ardından hemen ilişkilendirme faslına geçer, hafızaya otomatik olarak arşivler, gerektiğinde sana geri verir ve hatta gerektiğinde güncellemeler yaparak geri verir. Gazetecilik ve medya ile uğraşanlar bu duyguyu çok iyi bilir.

Farklı kaynaklardan bilgi toplamayı becerir, farklı bakış açılarını bir araya getirir, (+) artı düşünce tarzını ölçer/tespit eder, yaş faktörünü, eğitim,  kültürel geçmişi ortaya koyar ve tüm bu verileri önünüze rahatlıkla serebilir, araştırma firmalarında ter dökenler bu enerjiyi iyi bilir.

Ne derseniz deyin! çok dilbaz, konuşkan, ağzı iyi laf yapıyor, hazır cevap …hepsi olabilir. En iyi sosyal medya araçlarını kullanan onlar, sohbet başlatıp, saniyeler içinde çok önemli bir konuyu anında size iletip, uçurabilirler yeter ki karşı tarafta onu bekletmeyin; amann çabuk yanıt verin, hızlı hareket edin!   
İllaki bildiklerinin bir çıkışı olmalı çünkü o her şeyi içinde tutamayabilir, baraj kapakları açılarak taşkın olan suyun koy verilip bırakılması gibi İkizlerin de  içindekileri dökerken yaşadıkları böylesi bir his. Böylece eski bilgi gider yerine yeniler gelir.

Sevgili İkizler, ne var ne yok? Uzak ara fark açıldı mı? yarışı kim önde götürüyor? İpi kim göğüslüyor?  var mı bir havadis? 😊

Allah’ın onlara bahşettiği bir büyük nimet olarak gerçekten sahip oldukları şey, yaşamla dolup taşan devasa bir hafıza kapasitesi! Tabii ki heyecanlılar! Her kayda değer anıyı kolektif çerçevede yaşıyorlar!

Eskilerden kalma “el vermek” sözü var. “Büyüklerim bana el verdi, ninem/dedem bana “benim elim senin elin diyerek mirasını devretti “… diye anlatılan hikayeler çok bilindik.  İletişim enerjisi nesiller boyu devam ediyor.

Bazıları havada uçuşan sözlerin yerine “dokunduğunda” iyi duyuyor, her iki ayakta toprağa değsin havada kalmasın istiyor.
Mevcut konular başlıklar halinde işte tam burada,  İkizler an be an bizi bilgilendiriyor. Dergiler, gazeteler, bloglar, haberler, güncel havadisler hepsi burada, iki komşunun site girişi sohbeti, alış veriş kuponlarının mesajla gelmesi, tüm gün yaptığın ayak işleri, sinemaya, maça iki bilet… o enerji her zaman, her yerde, bizimle…

Evet, onlarda ikilem hali var, çift yönlü olmak adeta onların işi ve yeteneği. Nefes alıyoruz -nefes veriyoruz, iki elimiz var, sağ beyin- sol beyin, farklılıklarının farkında olunmasını bekliyorlar,  çoklu yeteneklerinin görülüp-değerlendirilmesini de.




İkizlerin zamanı,

Nefesini kuvvetlendirebilirsin, sözlerini de hatta ellerin ve kollarınla sözlerini daha da güçlendirebilirsin.

İkizler burcu astrolojik çizelgelerimizde bir yerde illaki bulunuyor ve yöneticisi Merkür de keza öyle. Her insan bir kanal.  Bir mesajla, omuz vererek, el uzatarak, kucaklayarak, belki her zaman ve daima orada olarak belki bir kereye mahsus tek seferlik büyük bir görev için kolektif bilinçte buluşabiliyor.


Yıldız Gönüllü  28 Mayıs 2018  20.00 pm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder