3 Kasım 2017 Cuma

BOĞA BURCUNDA DOLUNAY




Dolunay 4 Kasım 2017 08:23 am 11° Boğa 58' Boğa Burcunda Meydana geliyor.

Yer küreye son derece yakın bir dolunay.



Dolunayın yöneticisi Venüs, Satürn ile uyumlu Uranüs ile karşıt açı içinde; ani çıkan fırsatları, gerek iş,gerek aşk konularında olsun, istikrar ve odaklanma sayesinde yaratıcı hareketlerle ateşlemek mümkün. İlişkileri artırmak &genişletmek maddi anlamda daha iyi kararlar vermenize yardımcı olabilir.
Diğer bir açıdan değerlendirilecek olursa beklenmedik olaylar karşısında sağlam finansal temeller yaratmak, bunun için hazır olduğunuza emin olmak gerekebilir.

Merkür Akrep burcunda bu bağlantıya ek olarak onun da küçük bir rolü var;  aniden çıkan durumlarda ya düşüncelerinizi ve duygularınızı ifade ederken doğru kelimeler bulamayabilirsiniz ya da konuşmalarınızda konudan uzak, tamamen rahatsız edici şeyler söyleyebilirsiniz. Ne söylemek istediğiniz konusunda düşünmek için kendinize zaman tanıyın… Akrep de ki Merkür doğal olarak bunu yapardı.

Satürn ile Kiron arasında ki görünüm; Bazıları için bu dolunay neşeli bir durum olmayabilir ; ya kaybettikleri vardır ya da artık yalnızlardır. Belki bu görünüm zorluklar çıkarabilir ve bunların üzerinde uzun uzun tartışılabilir. Bu ikili aynı zamanda sağlık sorunu, bağımlılıklar, eskide yapılan kabahatler/suçlar, korkular ve endişeleri de söyleyebilir. Dolunayda parasal ihtiyaçlarınıza eğilmenin, gizli duygusal iç dünyanıza dönüp bakmanın tam zamanı,eski - derin - duygulardan gelen içinizde ki yaralarınızı serbest bırakın.

Neptün dolunay haritasında hem Güneş hem Ay tarafı ile uyumlu görünümde; Bu güçlü bir manevi akışı söylüyor. Rüyalarımız, umutlarımız ve isteklerimiz ile şuan uyumlu hareket ediyorsak her dileğin gerçekleştiğini görebiliriz. Yaratıcılık konusunda  - özellikle duyularımızı esas alıyorsa -  ilham veren sonuçlar ortaya çıkabilir.


Dolunay haritasında kadınsı enerji daha ağırdır. Bu bağlamda daha merhametli olmaya eğilimliyiz. Ancak bu önemli konuları ele almamızı engellemiyor. Anılarımıza girerek, geçmiş olayları yansıtmaya yardımcı olan su elementi yerleşimi haritada bolca görülüyor.
Diğer durumlarınız ne olursa olsun, projelere başlamanıza, onları sürdürmenize ya da paketleyip bitirmenize imkan sağlayacak  hoş, kaliteli bir denge atmosferi var . Bir takım oyuncusu veya bir takım lideri olmak arasında kolayca gidip-gelebilir bu istikamette yol alabilirsiniz.

Dolunayın Sabian sembol ifadesi ;

11°Boğa 58' “ Vitrinlere bakan genç çift ”

Sembol için ilk akla gelen otomatik olarak  tabiî ki  alış-veriş.

Aynı zamanda bir araya gelme arzusunu vurgular. Alma-verme yoluyla birbirimize olan sevgimizi ifade eder.
Pazarlama alış-veriş kültürümüzde büyük bir önem taşıyor. Yapılan reklam, promosyon ve yönlendirmeler bazen yanlış olabiliyor. Alış- verişlerinizde, her tavsiye edilen doğru ürün olmayabilir.

Güneş-Ay birbirine karşı duruyor. Bilinçaltında hissettiğimiz şeyler ile bilinçli olarak hissettiklerimiz mutlaka aynı değil. Tedarikçilerin her zaman geri dönüş politikaları olduğundan satın aldıklarınızdan korkmayın.  Her olumsuz düşünceden korkmayın çünkü onu fark edip olumlu bir durum içine çekebilecek boşluklar olabilir ve siz bunu yapabilirsiniz.

Sembole ait etkili kelimeler (olumlu/olumsuz); Tüketim, Bir şeylere karşı yoğun özlem duymak ve istemek, Tüketimi özendirme , Paylaşılan finansal durumlar, Kredi kartları, Gelecek ve olasılıklar, Plan yapma, Genç insanlar, Özel davetler, Söz/Nişan/Düğün, Alış-verişi yapmak. Para ve Mülkiyet üzerine argümanlar,  Sadece vitrinleri gezmek ama alış-veriş yapmamak, Parasal manada dağılmalar, Borçlanma, Kaçırılan fırsatlar.



Yıldız Gönüllü 3 Kasım 2017  21:15 pm 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder