26 Mayıs 2017 Cuma

İKİZLERİN ZAMANI

İkizler Burcu Ruhun Sözü, Yaşam Nefesinin İşareti.

Ne zaman konuşsak nefes alıyoruz, aldığımız her nefes ile hayatta olduğumuzu kutluyoruz.

Vücutta, bir parmak ucundan diğer parmak ucuna, ellerimiz, kollarımız, omuzlar ve ciğerlere inen düzlem onunla ilgilidir. Kalp, akciğerlerle bağlanmıştır, aldığınız nefes ve kalp atışınız birbirine girift ve hayati açıdan birbirine bağlı. Her biri hayatımızın ritmini oluşturur.


Ruhsal düzeyde İkizler; görünmez, yenilmez zihindir. Nasıl düşündüğünüzdür. Ruhsal koşullarınız sizin hayata nasıl baktığınızı belirler.

İkizler iletişim kalitesi ile yakından ilgileniyor, onlar akıllı olmayı seviyorlar. 

Duyguları "o kadar gerçek"  ifade eden bir kitap, biz okuyucu olduğumuzu unutuyoruz çünkü onunla birleşiyoruz, başka bir ruhun algı hediyesini paylaşıyoruz. Onların kalemi farklı, araştırması derin, öğrenmeleri hiç bitmiyor, karşılığında en büyük ödüle layık görülüyorlar, Nobel' i alıyorlar.

İkizler ışığını sözcükler aracılığı ile yayar. Ne söylediğiniz değil ne zaman ve nasıl söylediğiniz önemli. Kelimeler birbirimize verdiğimiz hediyeler gibidir. İster iyi, övücü şeyler söyleyin, isterseniz doğruları söyleyin, asla kalbinizden konuşmayı ihmal etmeyin.

İkizler sözcüklerle iyi oynuyor, iletişimde çok başarılı. Bazıları temsil yetkisine sahip Birleşmiş Milletlerin Genel Sekreteri olabiliyor, bazıları devlet adamlarının özel kalemi danışmanı ya da sözcüsü, konuşmaları onların kalemlerinden çıkıyor prompter’a
 yükleniyor …  sözcükler bazen kılıçtan keskin kurşundan daha delici, bazen birleştiriyor etle tırnak gibi bazen derin yarıklar açıyor, uçurumlar gibi… bazen sevdiriyor bazen ölesiye nefret ettiriyor.

Onlar eğitimli, hayat görüşü, yaşam gustosu olan yayın yönetmenleri attıkları manşetler ertesi gün olay yaratabiliyor.

Onlar birer Noter iki kişi el sıkışsa bile bu durumu belgelere döküp yasal geçerlilik sağlıyorlar.

Bir mahalle toplantısı, küçük, büyük, evli, bekar, aile, yaşlılar hepsi bir arada ya çay partisi yapıyorlar yada herkesi mangala davet ediyorlar, bir çok konuyu konuşuyorlar, tartışıyorlar sağlık önerileri varsa hepsi alınıyor, cepte !

Çocukken uzun zaman dostluk arkadaşlık yaptıklarımız ve onlarla paylaşılanlar büyüdüğümüzde öğrendiğimiz, akılda kalanlar, iletişim becerilerimizde büyük önem taşıyor. 

Bazıları hiç çocukluktan çıkamıyor, yaş ilerlese de oyun konsolları ellerinden düşmüyor, yarışı, yarışmayı, ortamı kızıştırmayı, seviyorlar; hayat onlara oyun oynarken güzel.




Onlar konuşurken ellerini ve kollarını çok kullanıyor, onların kollarında gizli bir güç var, güçlü sporcular…  servis atışında kilometrelerce hız yapan, ace’leri doğrudan puan kazandırıyor, set sayısı aldırıyor, o kollar ribaund’u alıyor, ters turnike ile topu filelere basıyor… kupaları kucaklıyor, takım ruhu var, içlerinde çocuk sevinci ve mutluluğu… bu bulaşıcı, dokunanı etkiliyor.




Onlar iyi bir öğretmen, akıl hocası, nefes koçu olabiliyorlar. Öğrettikleri çok çeşitlilik arz ediyor, sıkılmadan, zevkle takip ediliyor.


Onlar meraklı, ayak üstü bütün olanları öğrenebiliyorlar ya da güzel bir hikaye hoşlarına gidiyor sonuna kadar dinliyorlar ve sonra onu hemen bir başkasına aktarmaktan da çekinmiyorlar.


Nefes almak bir çırpıda, gülmek bir saniye, onlar günümüze aydınlık getiren, büyülü zekanın biraz karmaşık işareti. Hayata renk katan açtıkça açan 7 veren gül misali.



Yıldız Gönüllü 26 Mayıs 2017  20:00 pm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder