26 Mayıs 2017 Cuma

İkizler Burcunda Yeniay – Kelimelerin Gücü



Yeniay 25 Mayıs 2017 22:44 pm de doğdu. İkizler burcu 4°46'


İkizler yeniayı daha iyi iletişim kurmamızı, dinlemeyi, anlamayı söylerken sosyalleşme ve bilgi toplama konularında yeni hedefler belirlememiz gerektiğini bize hatırlatacak.

Kişisel hayatınız ya da profesyonel hayatınızda bir şeyler hareketlenmeye başladıysa ve bir aksiyon almak gerekiyorsa işlere başlamadan evvel “konuşma zamanı.”

İkizler burcunun yöneticisi Merkür şuan Boğa burcunda yol almaya devam ediyor ve fazla acele etmemeyi söylüyor, iletişim bu süre zarfında sinir bozucu derecede çok yavaş olabilir. Bu nedenle çok büyük sabır isteyebilir. Bununla birlikte bu süre zarfında bulduğunuz herhangi bir fikri de somutlaştırma şansı bulabilirsiniz.

Merkür Neptün ile uyumlu görünümde ; Sözcüklerinizi ortaya dökme zamanı, hayaller gerçek olsun, niyetler yerini bulsun, kendi içgörünüzle birlikte çalışmaya devam edin. Sakin huzurlu bir ortam bulun, sabırlı olun, nazik olun ama ne söylemeniz gerekiyorsa onu da söyleyin.

Haritada Venüs –Plüton ile tam dik açı formunda; Sevgi adeta test ediliyor, Kıskançlık ve zorlayıcı davranışlara neden olan acı saplantılara dikkat çekilmekte. Para, her türden ilişkiler için bu etki altında büyük bir mesele haline gelebilir. Tarafsız kalmaya çalışın ve şu an maddi durumunuzla ilgili önemli kararlar alma konusunda itina gösterin. Her türlü ilişki de güç ve kontroller ortaya çıkabilir.

Mars ve Satürn haritada karşıt duruyor, bu ikilinin birbirine kurduğu kontak adeta meydan okuma diye nitelendirilebilir. Kırmızı ve yeşil ışık aynı anda yanıyor. Duracak mısınız ? gidecek misiniz ? 
Bu trafikte kalıp önemli bir yere yetişmek gibi arabayı turboya taksan ne fayda önünde engel varsa ve yol akmıyorsa yapacak bir şey yok, şeridin kenarından hafif hafif kayıp kendinize yol açmaya bakabilirsiniz… ama bu durumdayken ne cesaret ne de sabır yeterli olmayabilir !
Sözün özü; zorlu çalışma, hesap vermeyi göze alma, ısrarcılık ve yapmak istediğimiz her ne ise ona odaklanmamızı gerektiren hususlar, günlük sorumluluklar, önemli hale gelecektir.

Yeniayın Sabian Sembolü :

4`46 “ Radikal gazete, sansasyonel kapağıyla halkı eyleme çağırıyor”

Dünyada, çevremizde ve bireysel hayatımızda şok haberler bekleyebiliriz . Aldığımız haberler, gerçekten planlamadığımız bir şekilde harekete geçmemizi isteyecektir.
Medya, propaganda ve yapılan propagandaların konuları, dikkat çekici olabilir. 

Birileri sonuçlardan korkmadan “gerçekleri” söyleyebilir.

Dergiye/ Gazetelere atılan başlıklar beklenenden çok daha fazla ses/ tepki getirebilir.

Bununla birlikte yanlış bilgilendirme ve dezenformasyon, eski ve eskimiş haberler bunun yeni gibi lanse edilmesi.

Bazen gerçeklerin tamamen çarptırılması.  Medya, Yayıncılık, Tanıtım Konuları ve iş alanlarının bu süreçte çok ön planda olması, çok konuşulması, bu sembolün getirilerinden olabilir.


İkizler yeniay haritasında hava ve ateş unsurları bir araya gelmiş, yeniay açı derecesi gereği çok bağlı durmasa da ateşe yakıt katıyor, iletişimi başlatmak için çok fazla güce, çok fazla argümana sahip olabiliriz, aynı zamanda heyecanlı, kışkırtıcı da olabiliriz ama dikkatli sözcükler kullanmalı ve saygı çerçevesini de aşmamalıyız.


Yıldız Gönüllü 26 Mayıs 2017  21:00 pm


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder