1 Mart 2017 Çarşamba

MART 2017 - TEKRARDIR



3 Mart
Gerileyen  Jüpiter – Uranüs ile Karşıt : Kişisel özgürlük ihtiyacının artması, Akut gerginlik atmosferi, Savaş kışkırtıcılığı , Gergin olan ortamı alevlendirmek.

    4 Mart
Venüs Koç burcunda Gerilemeye Başlayacak ;  (13°KOÇ 08')  Gezegenin gerileme süreci 40 günü aşkın bir zamana kadar devam edecek.  Sevgi, aşk, güzellik, para, maddi eşyalar ve kişisel değerlerle ilgili konularda tekrar gözden geçirme, riskli durumlar ve söylemlerden kaçınmak iyi olacaktır. Peri kızı Venüs, Savaş ve Liderlik için mücadele eden Mars gezegenin doğal evinde pek rahat edemez, bir de gerileme üzerine eklenince ;  Kıskançlık, öfke, bölünme, tehditler, korku ile sindirme, cinsellik ve ahlakla ilgili bir çok konunun öne çıkması, şehvet odaklı ilişkiler, sadakatsizlik, hormonal rahatsızlıklar doğum haritalarının potansiyeline bağlı olarak karşılaşılacak etkilerden sadece bir kaçıdır … 
Söz, Nişan, Düğün-Dernek, Son derece gösterişli organizasyonlar yapmak için iki kere düşünmek ya da daha iyi bir zamana ertelemek verilecek en iyi karar olacaktır. Eski sanat eserleri-antika, ikinci el satışlar, Vintage ürünler rağbet görebilir.  Bit Pazarına Nur Yağacak.

Aynı Gün Merkür  ile Neptün Balık burcunda birleşiyor : Meditasyon, Günlük tutma/kayda geçirme işlemleri, Sanatsal aktiviteler – Şarkı sözü yazma, Şiir,  Özel birisi için duygularını yazıya dökme, Sezgilerinizle temasa geçmek ve Hayallerinizi hatırlayıp onu beyinde resmetmek için iyi bir zaman.

5 Mart
Mars (Koçda) ile Satürn (Yayda) arasında Uyumlu görünüm :  Gayret ve çaba harcamak için iyi vakit.

6 Mart
Güneş ve Merkür Balık burcunda birleşiyor: Hayal ettiğin her şeyi ayrıntıları ile hatırlama ve anlatma zamanı.
       
     8 Mart
Güneş ile Plüton  uyumlu  görünümde ; Gizli kalanı ortaya çıkarmada, Sırları çözme konusunda güçlü bir enerji.
Merkür ile Plüton olumlu açıda;  Her türlü konuyu araştırma yeteneği, Okültizm üzerine araştırma arzusu, bununla birlikte para, vergiler, ipotek/devralma, borç, sigorta konularında çözümler üretme, başarı sağlama yolları bulma.

10 Mart
Mars Boğa Burcunda ; Fikirler, Düşünceler, Yaratıcı Plan & Programların somutlaştırılma ihtiyacı.

 12 Mart
Merkür (Balık) ile Satürn (Yay) arasında dik Açı; İnançları ifade etme biçiminde aşırı idealist tutumlar ve tavırlar, Rahatsız edici - Aşırı dikkat çekici boyutlara gelebilir.  Yazılı ve sözlü kelimeleri kullanırken sınırı aşmamak, saygı çerçevesinde bir üslup kullanma gerekliliği.
12 Mart 2017 17:55pm   -  22°13' Başak burcunda Dolunay Elde ki konuları çözmek adına belli oranda pratik bilgi gerekmektedir, Dolunay sırasında Başak yöneticisi Merkür Satürn ile sert görünümdedir. Bu da pratiklik kazanmış olma şartını güçlü hale getiriyor. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmanın anlamı yok !

13 Mart
Merkür Koç Burcuna Giriyor ;  Çok Hızlı Hareket edeceğiz – Hem de çok – Bu şu demek oluyor ; önce ateş et , ondan sonra soru sor ve sorgula. Acele aksiyonlar sizin kayıplarınız olmasın, düşünme payını geniş tutun.

17 Mart
Güneş (Balık) ile Satürn (Yay) arasında dik Açı ; Gerçeğin tanımlanması veya inançlara meydan okumak için sınırların oluşturulması, Eğitim-Seyahat için yasal belgeler ya da diğer resmi evrak konularında sorunla karşılaşma.

18 Mart
Merkür (Koç) ile Geri Giden Venüs (Koç) kavuşuyor; Eskilerden gelen bir haber, eskide kalan birisi ile tekrar bir araya gelmek, Eskinin gelecek için ilham olması, Eğitim araçları ile çalışırken, yazılanları tekrar gözden geçirip-revize etmek.

20 Mart
Güneş KOÇ burcuna Giriyor  13:28:34 pm  Kuzey Yarımkürede İlkbahar Ekinoksu –      Astrolojik Yeni Yıl- Gece & Gündüzün Eşit olması

24 Mart
Merkür (Koç) ile Plüton (Oğlak) Arasında Dik Açı; Sert, keskin ve sonuçları patlayıcı bir iletişim, güç oyunları,  iletişim kolay , hoş ve huzurlu olmayabilir.
Merkür ile Jüpiter Karşıt Açı; Fikirlerde fazla abartı ve bununla birlikte ortaya koyma konusunda zorluk, güvenilmezlik, komik ve gülünç durumlara düşmek.

25 Mart
Geri Giden Venüs Güneş ile birleşiyor Venüs Cazimi (Venüs Güneşin Kalbinde)  Statüko ile biraz sıkışmış veya huzursuz olunan bir dönemden sonra cazibe merkezi olmak ve çıkarların tekrar bizim için belirgin hale gelmesi mümkündür. Yaratıcı Hayal Gücü, Kendini Aşma, Yükseliş, İlham ve Şevk diğer Anahtar Sözcükler.

26 Mart
Merkür(Koç) ile Uranüs (Koç) Birleşiyor: Açık Fikirlilik, Sezgilerin Artması, Matematik, Bilim, Teknik Konularında Yeni Haberler, Bununla birlikte Rutin Çalışma ve Konsantrasyonun Bozulması.

27 Mart
Mars (Boğa) ile Neptün (Balık) Arasında Uyumlu Görünüm: Hassas olduğunuz konularda harekete geçmeye karar vermeden evvel sabırlı olup sezgileri dinleme.

28 Mart
Yeniay Koç Burcunda Meydana Geliyor 05:58 am - 07°KOÇ37' : Yeni bir şeyler başlatmak için büyük enerji. 

30 Mart
Jüpiter (Terazi) ile Plüton (oğlak) arasında Dik Açı: Jüpiter çok kolay ve hızlı bir şekilde çıkış yolu bulayım derken Plüton yoğun ve sahiplenici etkiler yaratarak, hızlı hareketleri ve düşünmeden alınan aksiyonları yerinde bulmuyor. Hayatınızda ki her şeyi değiştirmek için deli gibi özlem duyuyorsanız - hatta sadece bir veya iki ciddi durum varsa - planlarınızı bırakmanız gerekmez, ancak yapmadan önce tüm seçeneklerinizi incelemek iyi olacaktır bu da süreci yavaşlatır.

31 Mart
Merkür Boğa burcuna Geçiyor: Karar Verme Konusunda Uzun Zamana İhtiyaç, Verilen Karardan Geri Dönülmemesi/ İnatçılık, Gelenek- Görenek, Eski Değerlere Derin Saygı & Bağlılık. 


Gerileyen Gezegenler Kervanına Nisan Ayında - Boğa burcunda-Merkür de Katılacak.


               
Yıldız Gönüllü  ,  28  Şubat 2017 22.00 pm de kaleme alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder