9 Kasım 2016 Çarşamba

USA SEÇİM




H. Clinton
Doğum Haritası
26 Ekim 1947 Chicago, 08.02 am
Güneş, Merkür Venüs: Akrep Burcunda
Yükselen: Akrep Burcunda Ay Burcu: Balık  -  Su enerjisi / Son derece Dişi Enerji Haritasında Baskın



D. Trump
Doğum Haritası:
14 Haziran 1946 New York 10.54am
Güneş , Uranüs ve Ay düğümü İkizler burcunda birleşiyor
Ay : Yay burcunda
Yükselen Aslan ve Mars da yükselen çizgisi üzerinde ve Aslan burcunda -Erkek enerji haritasında baskın.

*****************************************************************   
Yaşanan zamanın kalitesi / Seçim gününün enerjisi ;


USA 

8 Kasım 2016 da transit Seçim gününe ; Güneş, Akrep burcunda, Ay Kova burcunda – AY boşlukta iken başladılar -  öğleden sonra ve onu akşama bağlayan zaman diliminde Ay Balık burcuna geçti.

Oylama bitişi Washington-DC ye göre çıkarılan haritada akşam 20:00 pm -21:00 pm de bittiği düşünülürse ;










Güneş Akrepte  - Ay Balık da  - Yükselen Yengeç burcu gözükmekte.

Mars haritada erkek figürünü gösterir ki o da 29° 51' Oğlak burcunda gözüküyor bu bir burcun son derecesidir – Anaretik derecedir  ve üstüne üstlük hiçbir gezegen ile açısı yok. Yani bakıldığında haritada “erkek enerji” düşük.  Aslında tüm bu bilgiler ibrenin kadından yana olacağını söylüyor…

Marsın son derecede olması aynı zamanda son anda planları bozarak bir aksiyon almayı da söyleyebilir.

Bu Halk için Seçimde ki enerji baştan sona bir duygu fırtınası, derin bir okyanusta uçsuz bucaksız suyun içinden geçip yol almak gibi olmuş … Fikirleri, düşünceleri duygusal boyutta  ve son derece yaşamsal ihtiyaçlar ağır basmış olabilir.

Yeni ay haritasında ki (30 Ekim 2016 )  Sabian Sembol  : "Gece Gümüş renkli Ay Gölün ortasında Bir Mücevher gibi parlıyor"  idi :  Dişi enerjinin yoğun olduğu bir yeni ay şahsen beni bu yöne çekerken  Gece gümüş renkli parlayan ayın altında kalan -görünmeyen , bilinmeyen tahmin edilmeyen duyguların ve kararların yahutta arka planda tahmin edilmeyen, ifşa edilmemiş durumların ve ruh halinin belki sandığın başında yüzeye çıkarak seçimin ibresini Trump'a çevirmiş olduğu da söylenebilir.

9 Kasım 2016 da Ay Balık burcunda yol alırken sırasıyla Neptün ile birleşecek, Satürn ile dik açı içinde olacak ve sonrasında Plüton ve Güneş ile de uyumlu açılar içine girerek yola devam edecek; gezegenler önceden tahmin edilenlerin bir kısmına ışık tutarken, duruma hakim olmak ve bozucu ve bulandırıcı hareketlere meydan vermemek için fazlaca enerji harcanabileceğini de söylemekte, önünde ki günlerde yeni raporlar ve üzerinde takip gerektiren durumlar bolca bu ülkede konuşulabilir.

Zenginlik ve lüks ikonu olarak beyinlerde imgelenen ve onu seçerse paranın, bolluğun & altının bir kanal olup, oluk oluk akacağını varsayan halkın, yeni gelecek olan  lideri  onlara "Zenginlik" getirsin.




Yıldız Gönüllü
9 Kasım 2016  18: 15 pm


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder