28 Ekim 2016 Cuma

AKREPLERİN ZAMANI



  • Birinci Bölüm

·        


Terazi günbatımı, Akrep ise karanlık, gecedir. Bel kemiğinin dibinde çöreklenmiş bir yılan misali, içimizde ki saf arzuyu gösterir, ateşli ve tutkulu…

Yılın soğuk zamanlarına geldiğimizin habercisidir, metabolizmayı güçlü tutmayı, kış için sıcak ortam yaratıp- ısınmayı, yatak yorganı daha muhafazalı hale getirmeyi, kilerleri doldurmayı ve bunun için gerekli alış veriş yapmayı hatırlatır. Adeta zorluklarla başa çıkmak ve hayatta kalmak için içgüdüyü bu yönde çalıştırmanın vaktidir.

Karanlık kuytu geceler tutkulu ve arzu doludur bunun hediyesi neşeli yaz çocukları…

Aşk; ruh yorgunluğundan ve kolay incinebilirlikten insanı korur – geçmiş yaşam, çocuklukta ki acı anılar, kalp kırıklıkları ve çekilen beden ağrılarından - sizi saran sarmaşıkları temizler ve yolunuzu açar. Akrep derin sevginin işareti, ölüm bizi ayırana dek diyenlerdendir.  Onun için koruma ve kollama en önde gelir. Bazen bir hekim bazen bir şifacı bazen de bir medyum gibi hisleri derin ve güçlü çalışır bir yılan misali kıvrılarak ışığı ve enerjiyi bize getirir, iyileştirir.

Zehir ile kirlenmiş olanı çıkarır. Artıkları yıkar, süpürür, seyreltir daha görünür kılar, durumları net bir şekilde konuşulacak hale getirir. Kayıp, yitik ve eskide kalmış ilişkileri serbest bırakır. Gerçekleri bulmak, önemli olanı çıkarmak için muhteşem ve oldukça cazibeli sorular sorar bu sorular ruhun katmanlarını bir bir açmak ve onu aydınlatmak içindir. Onlar iyi bir terapist, tünelden ayrılarak ruhla birlikte dünyaya gelecek olan canlıya aracı olan iyi bir ebedir.

Akrepler gücü açısından kayda değerlerdir. Genellikle çok büyük tehlike ihtiva eden durumları hiçbir yara almadan ortaya çıkarırlar. Her şeyi bilmek, en derinde yatanı anlamak ve içine dahil olmayı isterler. Büyük anlaşmazlıklara karşı reform yapma güçleri vardır.

Ansızın bir akreple karşılaştığınızda biraz bekleyin bir tane daha belirecektir. Onlar eşleri olmadan dolaşmazlar.
Bu burç sabittir, yükselen/alçalan burcu Akrep-Boğa aksında olanlar (ya da tam tersi) kolay kolay boşanıp-ayrılamazlar. Şayet bir ayrılık olsa bile yine ayakları bir yerde/bir konuda birbirine dolanır ve kesilmeyecek bir bağ oluşturur.

Yıldız Gönüllü    28 Ekim 2016 13:50 pm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder