1 Ağustos 2016 Pazartesi

ASLANLARIN ZAMANI

ASLANLARIN ZAMANI

Part 1

Aslan bir kraliyet burcudur, yüksek değerli, saygıdeğer ve bağlılık yemini etmiş.
Bu krallık hükmü, onun işinden tutun ev ortamına kadar devam eder, ne yaparsanız yapın onun kuralları geçerli olacaktır, bunu kabul edin.

Enerji dolu hareket ve tutumları ile insanları bir mıknatıs gibi çeker, yeteneğini sergileyecek sahnede ve spot ışıkları altında tüm gözlerin onun üzerinde olmasından hoşlanır. O asla en iyi ikinci olmayı kabul etmeyecektir, yeri bellidir.

Cömert, nazik, zevki ve kalitesi olan, lükse düşkünlük gösteren bir yapısı vardır.
O bir “erkek” tir  hatta yaramaz bir erkek çocuk taşır içinde, kıvrımları belirgin bir kadın figürü bulamazsınız, hatta maskülen bir tarzı bile olabilir, saat kullanmayı sever, şık pantolonlar ve şapkaları kendine yakıştırır, saçları dikkat çekicidir,  ayakkabıları daima özeldir. Bu burcun erkekleri elinde sonunda yöneticilik makamlarını tecrübe ederler, keza kadınları da.
Kalbin temsilcisidir, hayatının akışında Aşk ile toplantıları hiç bitmez, titrinin ne olduğunu iyi bilmek ve onu çok iyi lanse etmek, Aslanlar için önemlidir, kendini sevmenin bir hediye/lütuf olduğunun farkındadır.
Aşkı derinden yaşar, onurlu ve gururludur, dik durur, sevdi mi dibine kadar tutkuyla sever.
Her yaşta yaratıcılık onunladır, önüne kumaşları top-top getirin dizayn etsin- harika kıyafetler çıkarsın, renkli boyalar koyun çizsin, yaratsın, tuvale döksün, bir küçük gitar veya vurmalı bir çalgı ile notaları yakalayıp, kalbe dokunan bir şarkı söylesin, ne yaparsa yapsınlar ruhlarının görkem ve şaşasını ortaya koydukları için pırıl pırıl parlarlar onlar açık ve bol yıldızlı bir gecede görünen gösterişli dolunay gibidir, bakmaya doyamazsın, gözlerini alamazsın.

Yıldız Gönüllü  1 Ağustos 2016  20:15 pm 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder