29 Kasım 2021 Pazartesi

ARALIK 2021


 


Hepimiz zaman yolcusuyuz; günleri, haftaları, ayları eze eze tükettik. Geldik yılın son ayına… Aralık ayı güneş tutulmasıyla açılıyor.

 

4 Aralık ~ Yeniay ve beraberinde Güneş tutulması var. Yay burçlarının doğum günleri ve güneş dönüşümleri kutlu olsun. 🎈🎉Tutulma etkisinde yaşınızı karşılıyorsunuz. (Hangi gün doğmuş olursanız olun)

Bu yıl inandığınız konularda derin değişimler olabilir; aşk-cinsel hayatınız, iş-finansal hayatınız bu başlıklardan sadece birkaçı. Belki bu konularda sorunlar çıkacak onlarla boğuşacaksınız ve farklı çözüm yolları bulmaya çalışacaksınız. Bazı Yaylar ileriye dönük seyahat planlarını şimdiden düşünmeye başlayacaklar. Bazıları en iyi arkadaşları veya kardeşleriyle ilgili şaşıracakları haberler alabilir, bazı sırlar ifşa olabilir, onların aniden aldıkları kararlar sizi şaşırtabilir. Bir anda evlilik, bir anda boşanma ve belki de kariyer için başka şehre taşınmak gibi.

Ev, araba, ofis, kişisel sağlık konularında yaptığınız sigorta işlemlerinizde değişimler olabilir, yeni düzenlemeler/kararlar vardır ve resmi/devlet kurumlarıyla işlemleriniz olabilir. Mutlu Yıllar Yaylar ~ Öğrenecek daha çok şey var.

 

11 Aralık ~Venüs ile Plüton birleşiyor. Bu kavuşum 2 kere daha olacak! (25 Aralık 2021 ve 3 Mart 2022) Bazıları sırlarını gizler fakat Venüs/Plüton kavuşumu olanlar sırlarını daha derine gömer. (Mezara kadar benimle, eyvallah)

Bu açı ile bir anda zengin olabilir/çok para kazanabilirsin veya ortağın/partnerin varsa kişiyi kaybeder – parasını kazanırsın. Sürprizli anlaşmalar çıkabilir… Zira Plüton kağıtları imzalamaya hevesli bir komisyoncu olabilir.

 

19 Aralık ~ Dolunay İkizler burcunda ve eş zamanlı olarak Venüs Oğlak burcunda yaklaşık 43 gün boyunca geri gitmeye başlayacak. Kâr amacı gütmeyen kurumların (vakıf/hayır kurumları) büyük kampanyaları bu vakte gelebilir. Yıl bitmeden yapacakları son hamle – hatırlatma ve tanıtım zamanı olabilir.

24 Aralık ~Satürn ile Uranüs arasındaki isyankâr açı yılın sonunda bir kez daha yüzeyi sallayabilir. Finansal piyasalar (bu çatı altında her başlık buna dahil) etkilenecek, partiler arasında mecliste oylama yapılabilir, uyduların uzamsal yapısında değişim, deprem ve volkanik aktiviteler, terör eylemleri dikkat çekebilir.

 28 Aralık ~ Jüpiter Balık burcunda – Balık, Akrep ve Yengeç burçları bolluğu ve bereketi kucaklayın. Boğa ve Oğlaklar bir ucundan siz de tutun. Ruhun yolculuğu başlasın.  Neptün ve Jüpiter bu yıl birleşiyor, büyük şifa sizi sarıyor.  Rüyalar gerçek gibi, mucizeler olağan hale gelecek. Sıradaki hayal ne ?? Bekleyin geliyor...

Hey dostum 👌 sevdiceğinle evlilik yeminini Jüpiter Balık’tayken yap, girişimci ruhunu yılın ikinci yarısı Jüpiter Koç’a girerken harekete geçir.


Aralık ayı Jüpiter’in zamanı, hayal etme ve büyük balığı yakalama, yılın bu zamanı insanları sarıyor. Hu hu … Bir uçak dolusu paran olsa nereye kaçmak isterdin? 


Kaleme alış 29 Kasım 2021 18:20 pm

Yıldız Gönüllü

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder