1 Eylül 2016 Perşembe

BAŞAKLARIN ZAMANI

BAŞAK Burçları Doğum Gününüz Kutlu Olsun.

Bölüm 1


BAŞAKLAR  ;  Doğru ilaçların izini sürerler, sağlıklı beslenmek için kendi bahçelerini oluşturup kendi sebzelerini yetiştirirler,en uygun gıdalar hangisi? ve nasıl birbiriyle eşleşir ? bunları keşfederler, sağlıklı beslenmenin yöntemlerini bilirler, her şeyden öte onlar bilgi birikimleri ve bilgelikleriyle ruhsal destek veren güçlü yardımcılardır.

Yaşam koşulları, detay gerektiren tüm evrak işleri, bütçe oluşturma, temizlik ve düzen, bedensel & ruhsal sağlık hakkında güdüsel olarak yaşamınızı aydınlatırlar ve destekçi olurlar onlar ruhsal yaşam sevinciniz için iyi dozaj ilaç gibidirler.

Kendi gibi konuşamayanların dili olurlar, hayvan hakları için mücadele eder, propaganda hazırlarlar ve ateşli bir şekilde savunurlar, kirlilerin bile doğru yere konmalarını talep ederler, (renkleriyle ayrılmış olarak), yaşamda ki her canlının kendi doğal yapısında ve kendi bireysel anlayışı içinde büyümesini savunurlar.

Okumaktan ziyade yaparak öğrenirler ve bunları da başkalarına aktarmaya hazırdır ve “size öğretmek istiyorum” eğilimindedirler.

Olayları çözerken kendi başına değil, güvenilir kaynaklardan araştırma yaparak sonuca varmak isterler. Ayrıntılar, çelişkiler, analizler , bir dizi kontroller, onları tanımlar ve bunları her durumda uygulamak isterler.  Sebepse … fazla bilmek ve neden böyle olmuş ? sorusuna yanıt bulmak içindir.

Süper işkoliktirler, en iyi verimliliği sağlayan analitik danışmanlardır, iyi gözlemcilerdir.

Geçmiş zamanda toplum için hayati önem taşıyan zorlu hasat toplama işi onlara kalmıştı, tek başına ve yalnız … şimdi günümüzde teknolojik ağ bağlantıları yüz yüze görüşmek yerine hızlıca haberleşme kolaylığı veriyor ve bunun inşasında bıkmadan-usanmadan arka planda sorun çözüp, ayıklama yapan güçlü savaşçılardır, hisse senetlerinin değerlerini ölçme ve yorumlama da usta akıl hocalarıdır, onlar uzay mekiğini fırlatma sürecinin tümünü koordine eden - detayların adamıdır, o görünmeyen arka plan masa adamı, düşünce ve planlama uzmanıdır.

Çalışıp – hizmet etmek – yardım etmek - onların genetiğine kodlanmıştır.

Yıldız Gönüllü 1 Eylül 2016 12:00 pm


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder