5 Temmuz 2016 Salı

YENİAY YENGEÇ BURCUNDA DOĞDU


4 Temmuz 2016 14:01 pm  - Yeniay 12°53' Yengeç burcunda Doğdu. 
(+14 gün etkili)


Duygu ve duyarlılık öteden beri zayıflık mertebesinde iyi derecelendirilmiş karakter özelliği olsa da bu Yengeç burcunun doğasında var, vazgeçemediği bir şey. Sezgi ve içgüdüsel tepkiler çok kez esrarengiz durumlardan onu kurtarmıştır. Herkesin hisleri bu boyutta çalışmayabilir bu başka bir yaşam becerisi.










Korumaya, kollamaya, merhamet göstermeye güdümlenmiştir. Bu burç bireyleri (ister kadın/ister erkek olsun) çocuklarının geleceği için her gün bir tuğla alıp, duvarını örüp bitirmeye gayret eder ki barınağı olsun, yatacak yeri, yiyecek sıcak yemeği olsun, doyursun ve güvenliğini sağlasın. Onlara yaşam becerilerini öğretirler sımsıkı sarılır ve en güçlü şekilde tutarlar. (Yengeç’in kıskacından bir şey almak çok zordur) Çoğunlukla da yaşamlarını sevdiklerinin önünde kurban ederler. Karşısında ki kişinin duygularını hissederler,  girdiği ortamın havasını hissederler, en iyi yatırım kaynağı ne ? en iyi emlak alımı ? zamana ve şartlara göre en iyi uyumlamayı yapma, çocuklar ve ailenin geleceğini düşünen en iyi yatırım ve istikbal çizme, bunları kurgulama, hepsini hisseder ve iyi başarırlar.

Bu Yeniay özel yaşantımız, ilişkilerimiz ve duygusal hayatın güvenliği konularında dönüştürücü bir güce sahip.

Güneş + Ay + Venüs+ Merkür hepsi Yengeç’te ve bu burcun doğası çok baskın. Ev, aile, çocukluk dönemi, aile büyükleri (atalarımız-dede ve nineler) yaşadığımız toprak ve vatanımız. Açıkçası çok uzun zamandır yaşadığımız ülke bir ateş çemberinin içinde kalmış durumda ne içerden ne de dışarıdan güvenliğimizin tam olmadığını görmek günden güne bizi kahrediyor. Emniyet, güvenlik hissi bize çocukluk döneminden kurgulandı, anne kucağı, ananın güvenli kolları, toprak ananın sarıp sarmalaması-doyurması, kendi ana yurdunun güvenli toprağı.  Şimdi … bunların hepsi en önemli şey. Zira Yengeç burcunda bulunan Yeniay ve diğer gezegenler  Oğlak’ da ki Plüton’ dan sert bir sinyal alıyor. Ev ve ailenin güvenliği – ülkenin güvenliği, onun içindeki her bireyin güvenliği önemli. Yine öteden beri etkin olan Satürn-Neptün arasındaki restleşme bu Yeniay haritasında da aktif devam etmekte :  Kaygı, korku, yetersizlik ve güçsüzlük duygularını açığa çıkarmaya devam ediyor.




Yeniay da başlatılan adımlar ve alacağınız kararlardan emin olmaya ihtiyaç var, eğer gerekiyorsa bir adım geri durup üzerinden bir kez daha geçebilirsiniz.
 Yine bir karar aşamasındaysanız ve  bir kaç madde sizi zorluyorsa  bunları elimine edip nihai sona doğru ilerleyip, gerekli başlangıçları yapabilirsiniz.




Sabian sembole gelince ;  

13° YENGEÇ  “  İstekli uzatılan bir elde, karakter önerisi için başparmağa dikkat çekiliyor”

Başparmak güçlü bir kişilik göstergesidir.  Başlatılan her neyse her kişi kendi niyetlerinden ve taleplerinden  ödün vermeden anlaşmaya girmelidir, aksi takdirde bu uzun soluklu olmaz. Kendinize dürüst olmamışsanız, kayıplarınızı elimine edip yeniden bir başlangıç yapabilirsiniz.
El sıkışma insanlar arasında, farklılıklar ve çatışmalar arasında bir köprü ve bir araya getirmek için bir eylem, bazen de gizli bir gündem olabiliyor, kişi gösterdiği güçlü bir karakterle belki de devlete ulaşabiliyor.
Bu Sembole ait titreşimi Güçlü Kelimeler(olumlu/olumsuz) 

Kendini ve başkalarını  ileriye taşımakta açık ve istekli olmak ; Önemli bir şey için el sıkışmak ;  Cana yakın ve samimi olmak ;  Sağlam bir iradeye sahip olmak ;  Tanıtımlar, Sunumlar ; Güçlü Karakter ;  Esnek Davranışlar ;  El Falı, El Falı Okumaları ; Otostop Çekmek.

Biri diğerlerinden daha iyi ve daha güçlü olduğunu hissediyor ;  Düzgün bir el sıkışma kişinin karakterini ortaya koyuyor;  Başkalarının isteği ne olursa olsun, durumları bir güç ele geçirip-kumanda ediyor ;  Savunmasız, Güvensiz, Kendinden emin olmayan, İçe dönük, Sınırlarda insan değişimi blokaja uğruyor.


Son olarak ; Yeniay Sirius Sabit yıldızı ile birleşiyor hayatımızda ki yüksek hedeflerimize ulaşmak için güçlü bir inancın da olmasına ihtiyacımız  var.




Yıldız Gönüllü  5 Temmuz 2016  16:00 pm










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder